I den politiske korrektheds tjeneste

Rasmus Paludan bliver fredag angrebet af en knivbevæbnet mand.

Dansk Folkepartis profil Peter Skaarup skriver som det første, at ‘Paludan er på mange måder en politisk provokatør’, da han opdager, at den politiske kollega er blevet udsat for et attentat.

Man kan ikke løbe fra, at Peter Skaarup har ret. Paludan er ikke, som politikere er flest. Men det interessante her er rækkefølgen – og ikke mindst timingen.

Det vigtigste for DF’en Peter Skaarup er at konstatere, at Rasmus Paludan er en ‘politisk provokatør’ – få øjeblikke efter et knivangreb mod en politiker på dansk jord.

Peter Skaarup kommer med den politiske korrekte besværgelse for at holde Rasmus Paludan ud i strakt arm. Man skal lige være sikker på, at vælgerne forstår Peter Skaarup politiske tilholdssted – som han tydeligvis ikke deler med Rasmus Paludan.

I 1990’erne var Dansk Folkeparti det samme sted, som Rasmus Paludan og Stram Kurs er nu. Dengang sagde de politisk korrekte:

“Pia Kjærsgaard er på mange måder en landsbytosse og hjemmeplejer, men….”.

Så havde man lagt den rette luft til Dansk Folkeparti og dets partileder. Historien gentager sig. Nu er Dansk Folkeparti selv en del af den politiske elite, der ser ned på politikere og mennesker uden for Christiansborgs forstærkede murværk.

Djævlen er i detaljen.

(Illustration: Gustave Dore: Satans fald og fordrivelse fra himmelen)

2 Kommentarer på "I den politiske korrektheds tjeneste"

  1. Er det ikke bare et udtryk for den magtarrogance, visse Folketingspolitikere har lagt for dagen? Havde det nu været Pia Kjærsgaard, der var blevet angrebet, havde Peter Skaarup næppe skrevet som det første, at hun var en politisk provokatør. Jeg tror meget af dette bunder i en misundelse over, at Rasmus Paludan tør det, DF kun kan drømme om at gøre – nemlig på en konkret måde at forsøge at råbe danskerne op, inden vi bliver helt overtaget.

    Men det er helt utilstedeligt, at man som det første skriver, at Paludan er en ‘politisk provokatør’ Men mon ikke også netop dét hænger sammen med, at DF kæmper deres egen dødskamp – de ligger som de har red, og forsøger desperat at samle noget af det tabte op. Håber bare at Stram Kurs/Hard Line tager tråden op og sætter sig på de mandater, som DF selv har smidt overbord på den synkende skude.

    • Ud af det Peter Skaarup skriver i hans profil er et magtarrogance. det giver jeg dig evig ret i. Denne arrogance lider de fleste taburetklæbere af.

      Det er en fornøjelse at læse det du skriver Henrik Kostow. ☺ ☺

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.