Islam breder sig: Københavns Politi sender islamisk hilsen til moskéer og muslimer

“Salam aleikum … jeg er leder i Københavns Politi,” erklærer politikommissær Bjarke Alberts på klingende arabisk.

Politikommissæren er mødt op i den berygtede moské hos Det Islamiske Trossamfund på Dortheavej i Københavns Nordvestkvarter. Det er herfra, Muhammedkrisen bliver orkestreret, og moskéen er forbundet til flere Islamisk Stat-terrorister – blandt andet den berygtede dobbeltmorder Omar El-Hussein.

Det forhindrer ikke politilederen Bjarke Alberts i at gribe mikrofonen og holde en omsorgsfuld tale til den kønsopdelte forsamling.

Nu afsløres det, at politikommissær Bjarke Alberts i denne uge har fremsendt et brev til centraltplacerede personer i det islamiske miljø i Københavnsområdet.

Politikommissær Bjarke Alberts skriver i en nærmest undskyldende tone og laver et retorisk knæfald for muslimerne. Et brev, der blandt andet afsendes til personkredsen omkring terrormoskéen hos Det Islamiske Trossamfund.

Bjarke Alberts lægger i brevet afstand til en politikollega, der har omtalt nogle aggressive ghettobeboere i lyriske vendinger.

En video, der er i omløb på nettet, viser en af politiets indsatsledere, der er på en hård opgave i et ghettoområde på Midtsjælland. En gruppe voldparate indvandrere angriber politiet med fyrværkeri og uhyrlig adfærd.

Indsatslederen omtaler den voldelige forsamling som ‘rotter, der myldrer frem fra kloakken’.

Den sammenligning ryster den islamofile Bjarke Alberts fra Københavns Politi, der beskriver sprogbrugen som ‘ringeagtende’ overfor de muslimske gerningsmænd.

Københavns Politi og Bjarke Alberts er angiveligt bange for, at muslimer vil reagere negativt på onlinevideoen fra ghettourolighederne.

Der har allerede været et stort antal container- og bilafbrændinger i Københavnsområdet i forbindelse med muslimernes fastemåned, der kulminerer 23. maj. Københavns Politi håber, at de med den ‘blide dialog‘ kan forhindre yderligere hærværk og optøjer.

Brevet fra ordensmagten bliver afsluttet med ordene: “I ønskes en god Eid den kommende weekend.”

Eid-festen er afslutningen på muslimernes ramadanmåned, hvor de fejrer koranens budskaber og lovord. Det vides ikke om, Bjarke Alberts sender julehilsner til Københavns folkekirker.

Politikommissær Bjarke Alberts kommer fra en særlig berygtet del af Københavns Politi – ‘Den Kriminalpræventive Sektion’. Det er her dialogbetjenten ‘Charlotte’ er ansat, da hun krammer en burkaklædt kvinde under en demonstration mod burkaforbuddet i 2018.

Den kvindelige dialogbetjent forklarer, at hun vurderede, at det var hensigtsmæssigt at omfavne den burkaklædte muslim, som var ‘meget ked af det’.

Det er også hos ‘Den Kriminalpræventive Sektion‘, at skandalen breder sig, da dialogbetjenten Jeppe Nyboe Jensen truer en dansk familiefar under en islamkritisk demonstration i foråret 2019.

Dialogbetjenten Jeppe Nyboe Jensen ønsker, at de tilstedeværende danskere skal udvise respekt for den islamistiske organisation Hizb ut-Tahrir, der har indtaget Christiansborgs Slotsplads.

“Han (Jeppe Nyboe Jensen, red.) mente, at vi burde være stille, når Hizb ut-Tahrir bad bønner,” fortæller regionsrådspolitikeren Marianne Mørk Mathiesen.

Det står efterhånden tindrende klart, at islam breder sig med lynets hast i det danske politikorps’ rækker.

Politikommissær Bjarke Alberts sender hjertelige Eid-hilsener, og han kommer i terror-moskéer, hvor han fører en venlig dialog.

Allah er stor i Københavns Politi.

***

Læs om ‘dialogbetjenten‘ Jeppe Nyboe Jensen fra Københavns Politi, der truer danskere, hvis de er kritiske overfor islam

1 Kommentar på "Islam breder sig: Københavns Politi sender islamisk hilsen til moskéer og muslimer"

  1. Det bliver en ulige kamp hvis det ikke startes NU.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.