Politiet svigter: Muslimske trusler mod DF-profil Martin Henriksen bliver ikke efterforsket

“Pas rigtig godt på din familie,” lyder det fra en rasende islamist.

Truslen er rettet mod politikeren Martin Henriksen fra Dansk Folkeparti. Hadske muslimer finder sårbare punkter hos deres modstandere og slår til.

Nu skulle man tro, at dansk politi straks ville efterforske sagen, når en politikers familie bliver truet af en fremmed fjende.

Men de islamofile og berøringsangste jurister hos politiet henlægger sagen og afviser, at der er tale om trusler.

“Selve ordlyden… indeholder således ikke nogen trusler mod dig eller din familie,” konkluderer politiet.

Endnu en muslim undslipper lovens lange arm. Danskerne skal vænne sig til en fremtid, hvor ordensmagten knæler for den islamiske overmagt i landet.

Regnen siler ned på Københavns Rådhusplads en januaraften i 2020. En gruppe islamister har forsamlet sig for at mindes den iranske terrorleder Qassem Soleimani, som USA’s militær har likvideret få dage inden.

Flere dansksindede politikere og aktivister er mødt op denne søndag for at vise deres afsky over for islamisme og opbakning til terror på dansk jord.

Fremmede fjender i aftenmørket. (Foto: Uriasposten)

En af de fremmødte er Dansk Folkepartis Martin Henriksen, der pludselig omringes af 20-25 aggressive muslimer, der ikke finder sig i islamkritiske holdninger:

“Jeg er omringet, hvilket jo er en helt normal fremgangsmetode for muslimer, når de møder nogen, som siger dem imod,” siger Martin Henriksen.

Stemningen er højspændt blandt de mørkklædte mænd, der rykker tæt sammen i aftenmørket. Flere af muslimerne kommer fra Imam Ali Moskéen, der ligger i Københavns Nordvestkvarter.

Imam Ali Moskéen er direkte underlagt det iranske præstestyre og dets åndelige leder, ayatollah Ali Khamenei.

Martin Henriksen har på linje med andre politiker krævet den iranske statsmoské lukket. Og moskéens homofobiske imam er rasende, da han tager ordet:

“Hvis et land gerne vil have, at det (homoseksualitet, red.) skal begrænses i forhold til offentligheden…ellers så må man finde et land, hvor det er acceptabelt. Det er det ikke i muslimske lande,” siger imamen Mohammad Khani.

Han bakkes op af irakeren Saif Shah Muhammad, der også er en del af Imam Ali Mokséens berygtede persongalleri.

Saif Shah Muhammad træder frem og truer DF’eren Martin Henriksen med advokater. Men pludselig afslutter Saif Shah Muhammad sin talestrøm:

“Martin, hav det rigtigt godt og pas rigtig godt på din familie,” lyder det fra Saif Muhammad.

Dansk Folkepartis Martin Henriksen er rystet over truslerne mod sin familie:

“Han (Saif Shah Muhammad, red.) nævner flere gange under diskussionen min familie, hvilket jeg opfatter som upassende,” fortæller Martin Henriksen og fortsætter:

“Han (Saif Shah Muhammad, red.) siger afslutningsvis, at jeg skal passe rigtigt godt på min familie, hvilket jeg med det samme opfatter som en trussel.”

Den forhenværende folketingspolitiker kontakter politiet og overdrager videooptagelserne til politiet. Politiet svarer:

”Henset til, at Muhammads udtalelser falder i en stille og rolig tone, og at gruppen ikke ses at give udtryk for trusler eller voldelig adfærd over for dig i den forbindelse, er det imidlertid vores opfattelse, at udtalelserne ikke kan anses for egnet til at fremkalde alvorlig frygt for eget eller andres liv, helbred eller velfærd,” lyder afgørelsen fra politiet.

Ordensmagten ønsker ikke at efterforske trusselsagen. Det får Martin Henriksen til at tvivle på myndighedernes handlemåde:

“Hvis man skal kunne tage retssystemet alvorligt, så skal det træde til, når en gruppe muslimer omringer én på den måde og taler om ens familie på den måde. Jeg opfatter det klart som en trussel, og det er absurd, at juristerne skriver, at det ikke er strafbart, fordi det er sagt i en rolig tone,” siger Martin Henriksen, der er en del af Dansk Folkepartis hovedbestyrelse.

Politiet har igen vist en uhørt berøringsangst, når det kommer til indvandrere fra de muslimske lande.

Aggressive muslimer lærer, at de med politiets velsignelse kan henvende sig til danskerne og bede dem ‘passe på deres familie’.

Islamiske trusler er blevet en del af dansk politik.

***

Læs mere om imamen Mohammad Khani fra den iranske statsmoské i København

Mere om sagen på Uriasposten

5 Kommentarer på "Politiet svigter: Muslimske trusler mod DF-profil Martin Henriksen bliver ikke efterforsket"

 1. Det er på høje tid, der sker noget med de Islamiske svinehunde. !
  Det Lorte politi, hvad kan det bruges til, ?. Tiltro til dette Shariakorps = 0. Politiet er ved at være fyldt op af “Voldsaber”.!

 2. Hej Uwe Max Jensen. Du skriver: “Flere dansksindede politikere og aktivister er mødt op denne søndag for at vise deres afsky over for islamisme og opbakning til terror på dansk jord.”
  Min opfordring til dig er:
  Lad vær med at bruge dette ord “Islamisme” Det er og bliver Islam og kun det. De der udfører terroren er og bliver Muslimer.

  Islam og Muslimer dækker alle begreberne. !! Og er derfor = Nazisme og Nazister. !!

  se evt.
  https://youtu.be/2RsJ8OyNKpE
  Sådan standser vi muslimesk terror! – Terror i Danmark afværget af PET

  Per Holbo er vær at lytte til trods der at pædagoger giver mig røde knupper.

  • god video fra Per Helbo.
   ligesom politikere og journalister prædiker, at islam er fredens religion, sikke noget bullshit, islam er voldens religion, islam er kun komme frem fra start ved vold og erobringer plus der spyttes en masse “kneppe-affald” ud i islam navn, desværre.

 3. jeg vil begynde at kalde vores politi, for sharia-politiet?, PAS PÅ SHARIA-POLITIET KOMMER?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.