Islam hos Østjyllands Politi: Muslimske betjente forlangte bederum

Hvorfor er Østjyllands Politi tilbageholdende, når kriminelle indvandrere i Gellerupparken kører vanvidskørsel eller forsamles til islamisk massebøn i strid med loven?

Forklaringen kan meget vel findes i et politikorps, der islamiseres indefra. En ordensmagt, hvor muslimske politibetjente får større og større indflydelse.

I efteråret 2014 er Østjyllands Politi den første politikreds i Danmark, der efterkommer shariakravet om et bederum fra nogle muslimske betjente og ansatte på politigården i Aarhus.

Østjyllands Politi opretter et islamisk bederum til ‘Allahs betjente’ på politigården.

“Bederummet skal være med til at vise, at politiet er en attraktiv arbejdsplads for folk med anden etnisk baggrund end dansk,” siger den daværende politidirektør.

Det religiøse pres på politiledelsen er vokset i en længere periode. De muslimske politibetjente er rasende over, at de skal bede til Allah i tilfældige kontorer på deres arbejdsplads.

“Nogle af medarbejderne med muslimsk baggrund har spurgt, om der var mulighed for at få et lokale, hvor de kunne bede,” erklærer politidirektøren, der straks efterkommer de muslimske krav.

Selvom Danmark er et kristent land ifølge grundloven, er der på dette tidspunkt ikke oprettet et kirkerum eller kapel til bedende ansatte med kristen baggrund. Muslimerne kommer først i politikøen.

Også politibetjentenes fagforening, med formanden Claus Oxfeldt i spidsen, støtter det islamiske bederum hos Østjyllands Politi:

“Jeg forventer, at man har fundet eller finder en fornuftig løsning på, hvordan det her skal fungere,” siger Claus Oxfeldt fra Politiforbundet.

I dag er det blandt andet muslimske betjente fra Østjyllands Politi, der kan sendes ud til ulovlige forsamlinger i ghettoområder, hvor muslimer i stort antal beder til Allah.

Danskerne har senest set Østjyllands Politi beklage, at de ikke gjorde noget ved en massebøn i Gellerupparken søndag aften.

“Desværre kommer vi for sent af sted,” lyder undskyldningen fra Østjyllands Politi, da muslimerne får frit spil i ghettoområdet.

Danskerne får ikke den fulde sandhed om det danske politikorps, der islamiseres i stigende grad. Hos Østjylland kunne man ikke modstå sharia-presset og gav efter for de muslimske krav.

Er der andre muslimske krav hos Østjyllands Politi, som ikke er kommet frem?

***

Læs om Østjyllands Politi, der ‘kommer for sent’ til muslimske ulovligheder i ghettoområdet Gellerup

5 Kommentarer på "Islam hos Østjyllands Politi: Muslimske betjente forlangte bederum"

 1. Det her samfund lider af ekstrem behagesyge udi i frygtsomhed overfor islamiske mørkemænd, at det skriger til himlen.
  Enhver god dansker ved, at havde det netop været en dansker, der ønskede at bede i arbejdstiden til den tro og gud som det danske samfunds grundpiller bygger på, så ville der slås en stor latter op fra stort set hvilken som helst arbejdsgiver, med besked om, at religion er en privat sag.

  Det er virkelig svært at se desværre, hvordan denne hovedløse og ikke mindst frygtsomme resignering skal få en ende.

 2. de muslimske betjente, kan da bare bruge detentionen som bederum, og når de er inde, at bede, så kunne man låse dem inde og smide nøglerne, problem løst.

  • De muslimske betjente røvhuller skal slet ikke være her. De skal ud!
   Jeg vil aldrig nogen sinde anholdes eller vise mit kørekort til sådan en bavian.
   Og Hvorfor nu det. Jo Islam er grundlovsstridig. Ift §67.

   Min respekt ligger på et meget lille sted. Politi, Hvad er det for et shariakorps.
   Før du viser dit kørkort eller andet, skal du spørge efter tumpens NR og NAVN, film også svinet samtidig.
   I disse Corona tider, skal du låse bildørene og lukke vinduet, når du ser sharia aben, så der kun er en lille sprække.
   Derefter kan du vise kørekortet, som det er din pligt at gøre, gennem vinduet. Så kan skiderikken bare tage et billede af kortet med sin fon, ved vending er der så to billeder.
   Svinet har intet at gøre i din bil. !

 3. Vi kan ikke stole på vores politi. På Fyn er den også helt gal.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.