Kvinde dømt for politisk vold med eddike: Slipper for fængsel

I Danmark kan du overfalde dine politiske modstandere og smide eddike i hovedet på dem uden at komme i fængsel.

Københavns Byret dømmer onsdag 27-årige Eva Cassandra Hoff Winther-Schmidt for vold mod politikeren Rasmus Paludan fra Stram Kurs. Den voldelige universitetsstuderende tåler ikke andres politiske holdninger, og hun griber til fysisk vold.

Mange danskere forventer, at en gerningsperson bliver sat bag tremmer, hvis de får smidt eddike i øjnene og ansigtet. Men sådan spiller klaveret ikke, når der er tale om venstreorienteret vold.

Eva Cassandra Hoff Winther-Schmidt bliver idømt 30 dages betinget fængsel og 40 timers samfundstjeneste. Den voldsdømte kvinde skal kun afsone sin straf, hvis hun begår ny kriminalitet.

Til sammenligning ender en slovakisk advokat med at sidde hele 50 dage bag tremmer, da han kommer i et mindre håndgemæng med daværende justitsminister Søren Pape Poulsens mandlige kæreste.

En efterårsaften i 2019 opdager Eva Winther-Schmidt partiformand Rasmus Paludan fra Stram Kurs, der opholder sig i indvandrerbydelen Nørrebro i København.

Den aggressive kvinde ser rødt, og hun forbander Rasmus Paludan, fordi han kritiserer islam og masseindvandring. I første omgang overfalder Eva Cassandra Hoff Winther-Schmidt sin modstander verbalt:

“Vi hader dig. Dit fede svin. Det er dig, der er problemet. Det er dig, der er problemet,” lyder det i aftenmørket fra den aggressive kvinde.

Men Eva Cassandra Hoff Winther-Schmidt vil ikke nøjes med det retoriske angreb.

Til dagligt studerer Eva Cassandra Hoff Winther-Schmidt på Roskilde Universitet, der er kendt for sit venstreorienterede ophav af studerende.

Eva Cassandra Hoff Winther-Schmidt skriver stærkt politiserende opgaver om blandt andet konflikten mellem Israel og Palæstina samt Kenyas kulturelle identitet.

Og den hadske studerende bringer sit politiske had ud i de københavnske gader den mørke novemberaften.

Eva Cassandra Hoff Winther-Schmidt forlader området, hvor Rasmus Paludan befinder sig. Men kort tid efter vender hun tilbage med en hund i snor – og et bæger i hånden.

Den 27-årige voldskvinde kaster et bæger fyldt med eddike og æg i hovedet og øjnene på Rasmus Paludan. Partilederen fra Stram Kurs frygter, at han er ramt af eddikesyre, fordi det svier i øjnene og på huden. Rasmus Paludan bliver i al hast kørt på skadestuen.

Blandingen af æg og eddike rammer også en tilskuer ved siden af Rasmus Paludan.

Politibetjente fra Københavns Politi anholder 27-årige Eva Cassandra Hoff Winther-Schmidt på stedet. Men en mærkværdig situation opstår.

Da den ophidsede kvinde bliver tilbageholdt, sparker hun ud efter vidner til den politiske vold. Men politibetjentene, der begge har mellemøstlige rødder, vælger at irettesætte tilskuerne – og ikke den anholdte kvinde.

En tilskuer filmer det absurde optrin. Og indvandrerbetjentene beskytter den anholdte kvinde:

“Du må ikke filme vores anholdte,” lyder det fra betjenten, der suppleres af sin kollega:

“Væk med dig! Væk med dig,” råber betjenten fra Københavns Politi.

Det er den omvendte verden, hvor venstreorienterede voldsforbrydere bliver beskyttet af politibetjene med arabisk fremtoning. Voldsepisoden foregår på et offentligt tilgængeligt område, og der er derfor intet, der forhindrer videooptagelser af det voldsomme optrin.

Voldssagen slutter, da Eva Cassandra Hoff Winther-Schmidt modtager sin dom for ‘simpel vold’. Tilbage står, at voldspersoner reelt kan overfalde politiske modstandere uden at skulle tilbringe tid bag tremmer.

Den venstreorienterede vold breder sig i samfundet. Du hører bare ikke om det i de venstreorienterede massemedier.

2 Kommentarer på "Kvinde dømt for politisk vold med eddike: Slipper for fængsel"

  1. Politiet er indfiltreret.
    Politiet kan man ikke stole på mere.

  2. Vores politi er halal.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.