»Hvornår åbner skolerne igen?« spørger den 11-årige Emilia Ousmane. Spørgsmålet er rettet til Danmarks statsminister Mette Frederiksen.
Mette Frederiksens ifører sig det store propagandasmil, da hun arrangerer et corona-pressemøde for børn. Et politisk ‘show’, der trækker tråde ind i et yderliggående afrikansk miljø på dansk jord.
Mette Frederiksen skjuler sandheden, da hun fremhæver den 11-årige ‘børnejournalist’ Emilia Ousmane, der har ghanesiske rødder. ‘Børnejournalisten’ er opvokset i et venstreradikalt og “antiracistisk” miljø, hvor had mod ‘hvide mennesker’ hører til dagens orden.
Et ‘antiracistisk’ miljø, hvor afrikanerne kalder Nye Borgerliges Pernille Vermund for ‘nazilort’ og udskammer danskerne som værende racister.
20. marts 2020 arrangeres det ekstraordinære ‘børnepressemøde’ i statsministeriet. Mette Frederiksens spindoktorer fremtryller det politiske optrin, så statsministeren kan virke ‘menneskelig’ og ‘imødekommende’ midt i den omfattende coronakrise.
Alt er planlagt ned til mindste detalje. Børn skal stille spørgsmål til Mette Frederiksen, så statsministeren kan virke ‘sød’ og ‘moderlig’ – i en periode, hvor danskernes grundlovssikrede rettigheder forsvinder som dug for solen.
Det hele har en bittersød smag af nordkoreanske tilstande.
På første række sidder 11-årige Emilia Ousmane klar med sine spørgsmål. Den lille pige er blevet udvalgt med sikker hånd af mediekoncernen JP/Politikens Hus.
Emilia Ousmane er galionsfigur for JP/Politikens Hus og koncernens venstreorienterede ‘Børneavisen’, der leverer ræverøde nyheder til børn mellem ni og 12 år.
“Lige nu får man i øvrigt Børneavisen leveret sammen med Jyllands-Posten…Kan varmt anbefale abonnement,” skriver Jyllands-Postens politiske redaktør Marchen Neel Gjertsen, der har en fortid som kandidat og politiker hos Enhedslisten.
Og den politiske propaganda flyder som honning, når ‘Børneavisens’ reporter Emilia Ousmane fortæller om den socialdemokratiske corona-strategi:
»Jeg ved jo, at de gør det for at beskytte os allesammen,« siger Emilia Ousmane og henviser til Mette Frederiksens gerninger.
Journalisten Tommy Zwicky ledsager den unge ‘børnejournalist’ under hele seancen i statsministeriet. Tommy Zwicky har en fortid som licensjournalist på det statsejede Danmarks Radio.
Tommy Zwicky gennemgår 10 forudbestemte spørgsmål, som Emilia Ousmane skal stille til regeringen under den journalistiske parade-forestilling. Alt er iscenesat til mindste detalje.
Og det er ikke tilfældigt, at 11-årige Emilia Ousmane er udvalgt til at understøtte den socialdemokratiske statsminister foran de rullende kameraer.
Børnejournalisten Emilia Ousmane er opvokset i et politisk betændt miljø, der tæller flere yderliggående kræfter med afrikanske rødder.
Det drejer sig om den arbejdsløse venligbo – Bwalya Sørensen – der er immigreret fra Zambia. Bwalya Sørensen, der tilhører den yderste venstrefløj, har grundlagt organisationen ‘Black Lives Matter Danmark’. En bevægelse, der spreder racismeanklager mod alle hjørner af Danmark.
I efteråret 2019 går Bwalya Sørensen amok på Nye Borgerliges partileder Pernille Vermund:
»Din sataniske, betændte slange! Din klamme nazilort! Hvor vover du at bruge den lille pige til at sprede og udbrede din racistiske, hadefulde, verbale tyndskid,« skriver Bwalya Sørensen.
Da Bwalya Sørensen bliver konfronteret med sit hadske sprog, er der ingen anger at spore hos den zambiske kvinde:
»Det er okay at skrive skældsord i et privat opslag. Jeg har ytringsfrihed. Jeg bor i Danmark,« siger Bwalya Sørensen.
Det er denne afrikanske kvinde, der blandt andet præger den 11-årige ‘børnejournalist’ Emilia Ousmanes opvækst. Emilia Ousmane holder juleaften med Bwalya Sørensen i 2015.
Og Bwalya Sørensen er ikke den eneste julegæst. Det er den berygtede og løgnagtige debattør Mary Consolata Namagambe, der står bag arrangementet ‘afrikansk jul’.
Mary Namagambe er nær veninde med Emilia Ousmanes mor – Lari Ousmane – der også har arbejdet som rådgiver i Namagambes organisation ‘Udlændinge Vejleder Udlændinge’.
Mary Consolata Namagambe, der kommer fra Uganda, er kendt for sine mange racismeanklager, som spredes via de danske medier. De danske journalister videresender gladeligt de nedrige beskyldninger:
“Danskerne tror ikke, at der eksisterer racisme i Danmark. Men det gør der. Det sker, når folk bliver forskelsbehandlet på grund af hudfarve,” erklærer Mary Consolata Namagambe i 2017.
Under et politisk arrangement på Bornholm i sommeren 2016 udskammer Mary Consolata Namagambe et ældre ægtepar på deres bopæl.
“DER BOR EN RACIST HER,” skriver Mary Consolata Namagambe på hoveddøren til ægteparrets hus i Allinge.
Mary Consolata Namagambe og Bwalya Sørensens racismeanklager går langt over stregen, da de to afrikanere prøver at hjælpe den afrikanske voldtægtsforbryder Peter Boyi i 2017.
Mary Consolata Namagambe anklager politiet og BT for racisme, da tanzanianeren Peter Boyi bliver efterlyst efter et voldeligt sexoverfald i København.
Bwalya Sørensen viderebringer Mary Consolata Namagambes overraskende forsvar for den sexgale afrikaner.
Hverken Bwalya Sørensen eller Mary Consolata Namagambes uhørte racismeanklager bærer frugt, og den afrikanske voldtægtsmand Peter Sosthenes Boyi ryger bag tremmer.
“Jeg er ked over at jeg har forfaldet til at blande mig i politiets efterforskning, og jeg undskylder både overfor politiet, som overfor BT,” siger Mary Consolata Namagambe i kølvandet på, at hendes falske anklager er blevet afsløret.
Det er dette miljø, som Mette Frederiksens ‘børnejournalist’ Emilia Ousmane er opvokset i.
Venstreorienterede politikere og journalister kan slet ikke få armene ned over Emilia Ousmane, der soler sig i rampelyset sammen med statsminister Mette Frederiksen:
“Emilia fra Børneavisen…Sikke en gæv pige…Jeg elsker alt ved det her,” skriver SF’s folketingsmedlem Karina Lorentzen Dehnhardt.
Statsminister Mette Frederiksen bruger alle midler for at fremme regeringens udemokratiske målsætninger. Og de rabiate afrikanske ‘anti-racister’ jubler, mens den venstreorienterede propaganda fylder nyhedsstrømmen.
Husk dette! Når det næste socialedemokratiske ‘børnepressemøde’ løber over skærmen.
Efterlad en kommentar
Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.