Dansk teenagepige valgte islam: Muslimsk ægtemand tæver hende ihjel foran børnene

17-årige Aya Bonde Jensen fra Falster har livet foran sig, da hun i 2001 vælger en islamisk tilværelse. Et liv med shariatørklæde, tæsk og en besidderisk pakistansk mand.

Et skæbnesvangert valg, der kommer til at koste Aya Jensen livet. I efteråret 2018 udånder den blonde danske kvinde på Rigshospitalet i København.

Aya Bonde Jensen bliver dræbt efter tortur og grov mishandling i det islamiske ægteskab med velfærdsmigranten Kamran Khan. Et parforhold fyldt med ydmygelser, jalousi og kontrol.

I islam er kvinder mindre værd. En sandhed som danske politikere har ignoreret under årtiers masseindvandring fra muslimske lande. Det får fatale konsekvenser.

Da Aya Bonde Jensens mor hører om datterens død, har hun ikke set sit barn i 16 år. Alle forbindelser til vantro familiemedlemmer og venner er blevet afbrudt.

Den chokerede mor identificerer Aya Bonde Jensen på Retsmedicinsk Institut. Den unge kvindes krop er så medtaget, at moderen ikke er i stand til at genkende sin afdøde datters mishandlede ansigt.

Den muslimske ægtemand har sparket, trampet og slået sin danske kone til ukendelighed. 39-årige Kamran Khan har gennembanket Aya Bonde Jensen med et baseballbat af træ og metal, en hammer, en økse, en strømpistol og hvad den hadske pakistaner ellers kunne finde af værktøj til formålet.

En grufuld skæbne for en helt almindelig dansk kvinde, der lokkes ind i en verden af sharia og kvindevold.

Aya Bonde Jensen vokser op i den lille by Idestrup på Falster. Teenagepigen slår sig løs i den nærliggende ferieby Marielyst sammen med sine venner og veninder.

“Aya var en glad pige, der nægtede at bukke under for andres meninger. Hun var fantastisk,” fortæller veninden Christina Westlund.

Et teenageliv med drivkraft og gåpåmod. Aya Bonde Jensen får en tidlig interesse for drenge, og moderen lader datteren nyde provinslivet i fulde drag. Den livsglade teenager har sin seksuelle debut som 14-årig.

Aya Bonde Jensens tidlige ungdom byder på glæde og udfordringer, og den charmerende unge kvinde beskrives som ‘empatisk‘ og ‘social intelligent’.

Som 16-årig er det drømmen om en modelkarriere, der fylder hos Aya Bonde Jensen. Islam har endnu ikke kastet sin skygge over den unge pige.

Den spinkle blondine forfølger sin drøm, og hun stiller op i den lokale skønhedskonkurrence ‘Miss Teen Danmark’.

Aya Bonde Jensen forbereder sig i flere uger på skønhedskonkurrencen og er iført en stramtsiddende hvid badedragt og højhælede sko, da hun træder op på scenen.

“Det var megastort for hende. Hun var helt oppe at køre og havde købt en kjole i København og øvet sig på catwalk,” fortæller Aya Bonde Jensens mor.

Den smilende Aya Bonde Jensen løber af med sejren – foran et dusin andre piger. Den stolte skønhedsdronning kåres på torvet i Marielyst sommeren 2000.

Alt tegner lyst for den unge provinspige, der vil erobre verden.

Efter et efterskoleophold vil Aya Bonde Jensen begynde på et gymnasium i indvandrerbydelen Nørrebro i København.

I foråret 2001 flytter mor og datter til Nørrebro. Det skal vise sig at være en fatal beslutning. Kort tid efter møder Aya Bonde Jensen tilfældigt pakistaneren Kamran Khan i nærheden af hans forældres forretning på Nørrebrogade. Aya Bonde Jensen forelsker sig i den mørklødede mand, der har grusomme planer med den danske teenagepige.

Den strålende skønhedsdronning siger farvel til bluser med korte ærmer og farvestrålende toppe og forvandles til den muslimske mands tildækkede ejendom – helt efter koranens forskrifter.

Det dansk-pakistanske par bor hos moderen i begyndelsen af forholdet. Den opskræmte mor indser hurtigt, at vold og islamisk kultur går hånd i hånd.

Aya Bonde Jensen har tydelige tegn på vold på kroppen, og hun får af og til et blåt øje. Moderen opdager blodige spor i sengen på datterens værelse.

Kamran Khan, der er fem år ældre end teenagepigen, begynder langsomt, men sikkert at stramme grebet om sin danske partner.

Moderen forsøger at få datteren ud af forholdet med den voldelige pakistaner. Men en fremtid i sharialovens rammer frister den unge studine.

Aya Bonde Jensen dropper hurtigt ud af gymnasiet. På dette tidspunkt er hun gravid, konverteret til islam og fanget i et voldeligt islamisk parforhold.

Kamran Khan afbryder, på parrets vegne, kontakten med svigermoderen. Parret flytter derefter hen til Kamran Khans pakistanske familie og får deres første barn. En datter.

Som 17-årig bliver den umyndige teenagepige islamisk gift. Herefter tildækker den danske pige sig altid med shariaklæder, når hun forlader hjemmet.

Den danske konvertit tager efternavnet ‘Khan’, og hun ender med at få tre børn med den voldelige pakistaner.

Kamran Khan mishandler også parrets tre børn – to sønner og en datter – der i dag er fem, 17 og 18 år.

“Jeg har set mor blive kastet på gulvet og blive trampet på ansigtet og hænderne til hun blødte. Far blev bare ved,” fortæller den 18-årige datter under retssagen.

Den pakistanske statsborger Kamran Khan idømmes fredag i denne uge forvaring og udvises af Danmark for bestandigt efter endt afsoning.

Retslægerådet mener, at den pakistanske velfærdsmigrant udgør ‘en nærliggende fare for omgivelserne.’ Kamran Khan accepterer ikke dommen, og han anker på stedet.

Kamran Khan har i dag taget navneforandring til Abdul Wahab Khan. Et kendt ‘trick’, når kvindemordere og børnemishandlere vil sløre deres identitet i de danske fængsler.

“Jeg forstår ikke, at et menneske kan være så mørk i sin tankegang og udføre de handlinger, han udførte,” fortæller moderen til Aya Bonde Jensen.

Den 34-årige skønhedsdronning bliver fundet livløs 2. oktober 2018 i sit hjem i Osted ved Roskilde på Midtsjælland. Hun udånder kort tid efter.

De smilende øjne er slukket, og livet er bogstaveligt talt tævet og manipuleret ud af en dansk kvinde.

UPDATE

Aya Bonde Jensen havde skiftet navn til Shasmina Noor Khan, hvilket ikke fremgår af msm. Hendes adresse var Osted, 4320 Lejre. Ifølge tinglysningen er huset ejet af Usman Khan med andel: 1/2 og Farzana Imtiaz Khan med andel: 1/2. Ægtemanden Kamran Khan har haft adresse på Tuborgvej 251, 1. tv i 2400 København NV siden 1. november 2015. Kamran Khan har aldrig haft folkeregisteradresse på adressen i Osted, som konvertitkonen havde, og som nogen i Kamran Khans familie ejer.

***

Læs mere om den drabsdømte Kamran Khan og det voldelige ægteskab her

1 Kommentar på "Dansk teenagepige valgte islam: Muslimsk ægtemand tæver hende ihjel foran børnene"

  1. Vores kvinder er naive. De ser det gode i alle. Hvad skal det ikke ende med ?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.