Folkekirkepræst fra Ishøj takker muslim efter angreb på højrefløjen

“Ingen gud er større end Allah”.

Påskedag bliver en folkekirke i indvandrerkommunen Ishøj udsat for hærværk. Teksten er skrevet med arabisk skrift og har et muslimsk budskab.

En muslim går resolut på Facebook og beskylder højrefløjen i dansk politik for at have udført hærværket på kirkens facade.

“Højreorienterede har været ude og lave graffiti,” lyder det fra den anonyme muslim – Abu Jamilah.

Den lokale folkekirkepræst Ane Øland Bækgaard takker straks den muslimske Facebookbruger for det tvivlsomme angreb på højrefløjen.

“Tak for dit indlæg,” lyder det fra Ane Bækgaard, der præst er i Ishøj Sogn.

Der er IKKE fundet en gerningsperson til det religiøse hærværk på Vejleå Kirke i Ishøj. Alligevel vælger den lokale sognepræst at takke en muslim, der uden skyggen af belæg skyder skylden på den politiske højrefløj.

Op mod 40 procent af borgerne i Ishøj har indvandrerbaggrund. De stammer primært fra muslimske lande. Og folkekirkepræsten Ane Øland Bækgaard knæler for den religiøse overmagt.

Danskerne skal vide, at store dele af den statsfinansierede folkekirke er en politisk platform. Her prædiker venstreorienterede og decideret islamofile præster multikultur og ubegrænset indvandring.

Det åbenlyse angreb på højrefløjen fra en folkekirkepræst er fuldstændigt uhørt.

Allah er stor i Ishøj Sogn.

*

Hvis medlemmer af folkekirken ønsker at få uddybet de politiske holdninger hos personalet i Ishøj Sogn, kan spørgsmål rettes til sognepræst Ane Øland Bækgaard:

Email: anop@km.dk
Telefon: 24661886

*

Mere om hærværket på Vejleå Kirke her

5 Kommentarer på "Folkekirkepræst fra Ishøj takker muslim efter angreb på højrefløjen"

  1. Ane Øland, er en ulækker halalhippie.

  2. Ja, og hun har ikke fattet, at en muslim ikke er hendes næste. For en muslim er vi med et grimt ord kuffarer, og med et lidt pænere ord dhimmi’er. Vi er urene undermennesker for muslimer, og i islam er det strengt forbudt at sidestille vantro med muslimer eller at betragte kristendommen eller andre religioner som ligeværdig og sidestillet med islam. Jeg gentager. Muslimer er IKKE kristnes næste ! Muslimer er INGEN ANDRES næste. De vil kun sig selv og deres modbydelige tros- og lovsystem.

  3. Ane Bækgaard er en halalmadres sørgelig og naiv

  4. Hun anser det vel som kunst!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.