Muslimer beskylder danskere for hærværk mod folkekirke i Ishøj

Påskemorgen vågner danskerne op til hærværk på en kristen folkekirke i indvandrerkommunen Ishøj:

“Ingen gud er større end Allah – vi overtage Dinmark,” står der med ubehjælpsomt dansk på kirkens facade.

Knap er malingen tør, før de sociale medier eksploderer i et islamisk had til danskerne. Muslimer rykker sammen og beskylder danskere, Rasmus Paludan fra Stram Kurs, højreorienterede og racister for at stå bag kirkehærværket.

“Det der er ikke skrevet af en muslim,” lyder det fra en tyrkisk migrant, der hurtigt får opbakning:

“110% det en dansker der har gjort det ?,” lyder det fra en anden muslimsk indvandrer.

Der er ikke tale om få utilpassede muslimer, der giver danskerne skylden for hærværket. Listen med muslimer, der sender ‘grinesmileys’ og leverer hadsk tale fortsætter i det uendelige. Al opmærksomhed drejes væk fra en mulig muslimsk gerningsmand.

Politiet har efter et døgn ikke meldt noget ud om kirkehærværket. I teorien kan der være tale om en kristen dansker, der står bag det underlødige hærværk – med blandt andet arabiske skrifttegn. Det kan ikke udelukkes og er en blandt mange muligheder.

Det interessante er, at muslimer i MEGET stort antal har denne automatreaktion: Det kan ikke være en muslim, der har gjort det!

Muslimer handler tydeligvis som en enhed.

Det anstændige havde været at afvente og tage afstand fra det nedrige hærværk på en kristen bygning.

Da en moske i København blev udsat for lignende hærværk i januar 2020, er der samme tone at spore i de islamiske kredse. Her er alle enige om, at det igen er danskere og ‘racister’, der står bag.

Muslimer nærer et had af usete dimensioner til danskere og kristne traditioner. Det må stå klart for alle.

*

Mere om Mette Frederiksens manglende reaktion på hærværket mod Vejleå Kirke i Ishøj her

6 Kommentarer på "Muslimer beskylder danskere for hærværk mod folkekirke i Ishøj"

 1. Hvad laver disse personer i Danmark ? Hvorfor tager de ikke bare hjem ?

 2. @ Brian Nielsen

  De er her, fordi de mener, at resten af verden, er “skyld” i deres lande, ligger i ruiner”.

  Men når den undskyldning så dør lidt hen, da INTET muslimsk land fungerer, så er de her, fordi de elsker vores frihed og penge. De elsker at nasse på systemer, som de ikke selv kan opbygge, og aldrig har kunne opbygge.

  Man kan derfor undre sig EKSTREMT over, hvorfor de slæber deres forældet religion med sig, når den til dato stadigvæk ikke har fungeret NOGET sted på denne jordklode. Hvad tror de, der sker, hvis de får deres “Sharia” osv her i Vesten? – hvor skal pengene komme fra til denne velfærd, som vi har bygget op, og som de pt. er godt og grundigt i gang med at maltraktere og smadre, men alligevel elsker enormt højt? Det er jo tragikomisk på så vanvittigt et plan, at det kan man slet ikke fatte.

  Men konklusionen – den videnskabeligt beviste i øvrigt – må igen her være, at disse mennesker ikke ved bedre med deres lave IQ og deres hjernevasket opvækst omkring en fantasifortælling, der må og skal diktere deres liv! Det er så dejligt nemt at gemme sig bag en religion. Intelligent, er det i hvert fald ikke. Man bliver så træt, når disse sjakaler taler om “racister”, med tanke på, at de er de største racister på kloden – jeg tænker, at man bare skal spørge enhver jøde…..

 3. “Muslimerne handler tydeligvis som en enhed”, skriver Uwe Max Jensen. Da jeg læste det, kom jeg til at tænke på et gammelt eksperiment, som jeg lavede engang med myrer. Det viser nogle lighedspunkter. Muslimerne er samlet set, at betragte som en superorganisme. Islam koordinerer. Prøv engang her i løbet af sommeren, at tage en tom tændstikæske med på skovtur, og fang 4-5 myrer fra en vilkårlig myretue. Gå så hen til en anden myretue, og dump dem ned der oveni. Alle de tusindvis af myrer reagerer øjeblikkeligt og koordineret, og angriber samlet. Som en enhed. Sådan er det også med muslimer. Forskellen er blot, at mens myrer reagerer på anderledes lugt, så reagerer muslimer på anderledes kultur og tro. Men mens myrer kun har et gear – øjeblikkelig massakre – så har muslimerne to. Den øjeblikkelige blodige jihad – islamisk terror – og den langsomme ublodige jihad, som er vedvarende og nedbrydende og kan stå på i årti efter årti. Det er den sidste der er langt den farligste, og som får ethvert samfund, som muslimerne koloniserer, i knæ.

 4. SK er Danmark´s sidste chance. Det kan jeg læse ud fra hvad der sker.
  Corona og Klima rend mig i den bare.

  Klima og miljø er vidt forskellige ting. Klimaet kan mennesket inter gøre, men ved miljøet kan mannesket gøre noget. For det er jo mennesket der har svinet uansvarlig. Klimaet bliver styret fra Rummet, Solen, Vulkanerne, Tundraen. og her har vi INTET at gøre. Intet.

  Muslimer sviner i miljøet, med deres befolkningstilvækst. De kan ikke brødføde sig selv, for det er de for uintelligente til at forstå.

  Før kondomet blev opfundet, gik man til slagteren og købte tarme. Ja Ja. Det var jo ikke medisterpølse de skulle bruges til. Hvad tror I så. 🙂 🙂 ☺ ☺

  Det havde Norboerne fundet ud af for mindst 500 år siden. Muslimerne har ikke fundet ud af det endnu, så hvad siger i så. De er for dumme.

  Muslimer bruger spraydåsen umådeholdent, Steffen. Her burde Danskeren lige som myren gå efter lugten. En muslimsk kvinde (een af de tykke) i lange mørke gesvanter, jeg tror sådan een lugter fælt. Hvad med hende det siger: Du dum, du gris, holdkæft, gesvanterne var godt nok blå, men stinker gør det jo nok alligevel. Hvordan vil det dog se ud når sådan een “Rejekælling” ligger med stængerne i vejret.
  For fanden jeg grine endnu. ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

 5. Self. Er det da nogle uvorne muslimer, der har skrevet det lort der. Jeg har hørt det samme blive råbt utallige gange og hver gang fra muslimer, eller deres uopdragne afkom. Sidste år var der langt over 700 angreb på franske kirker og det skulle så også være højrefløjen? Haha hvor er det dumt. Koranen prædiker død og ødelæggelse over kristne, jøder og andre (ifølge muslimer) vantro personer, gang på gang. Og sådan levede lille pædofile mohammed også. Alle de steder ham og hans ugudelige følge angreb, dræbte, voldtog og ydmygede de alle andre end muslimer. Efter hans død delte islam sig i flere grene og nu angriber og ødelægger de så også hinanden. Det siger lidt om hvor tåbelig en ide islam er. Der vil aldrig være fred på jord, så længe islam eksistere. Og jo mere islam vi får i Danmark, jo mere vil danskerne lide.

 6. Ja, Kent. Og når mange hopper på dumheden bl.a ved danske journalisters hjælp, så bliver det farligt. Iøvrigt. Indadtil i det muslimske trossamfund er vandalisering (læs : angreb/jihad) af en dansk kirke en god gerning. Det er kun udadtil, at automatreaktionen er, at det er racistiske etniske danskere der har gjort det. På denne måde er det win-win for islam, og jeg gentager, med danske journalisters hjælp.

  Noget andet. For nogle år siden stødte jeg på en historie om en muslimsk mand, jeg tror faktisk at han var imam, som talte for, at muslimer i nogle tilfælde skulle have lov til at drikke lidt alkohol. En af hans koner var nemlig meget grim, og det var ikke let for ham, at gøre sin pligt overfor hende i soveværelset, og hvis hun så heller ikke lugter så godt, som Charles er inde på at mange burkamatroner ikke gør, så er det lige før, man får ondt af manden. Jeg ved ikke, om man i disse tilfælde, med meget grimme koner som måske også lugter slemt, at muslimer kan søge dispensation hos Allah, og få lov til at drikke sig fuld ?

  Lige en ting som er værd at tænke over. Som Uwe skriver, så er det ALTID danskernes skyld. Aldrig muslimernes egen skyld, når noget er galt. Nu kommer mit spørgsmål : Hvis muslimerne ER islam, vil det så ikke være islamkritisk (meget forbudt) at kigge indad ? Hvis den såkaldte profet Muhammed er opdraget så hårdt ind i Muhammad, at Muhammad er Muhammed, vil han så ikke kritisere “Profeten”, hvis han kigger selvkritisk indad ?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.