Pakistansk folketingsmedlem kæmper for pakistanere under coronakrisen

Muslimske Sikandar Siddique fik 2154 personlige stemmer ved seneste folketingsvalg. Og strøg ind i Danmarks lovgivende forsamling.

Meget peger på, at stemmerne kom fra det pakistanske miljø i Storkøbenhavn. Nu betaler Sikandar Siddique tilbage til sit islamiske vælgerhav.

Sikandar Siddique arbejder under coronakrisen målrettet på at bringe pakistanske velfærdsmigranter til Danmark.

Det drejer sig om 300 muslimer, som, Sikandar Siddque mener, skal til Danmark. Og den socialdemokratiske udenrigsminister Jeppe Kofod hjælper gerne sin pakistanske folketingskollega.

“Mashaallah,” lyder den muslimske hilsen til Sikandar Siddique på de sociale medier. Den islamiske politikers utrættelige kamp for Pakistan bliver værdsat.

Den danske regering og det pakistanske luftfartsselskab har nu indsat et særfly, så de flere hundrede muslimske migranter kan fragtes til Danmark.

Det står klart, at når muslimer kommer i folketinget, så arbejder de for islams sag.

Allah er stor i folketinget.

*

Mere om Sikandar Siddique hos Document

3 Kommentarer på "Pakistansk folketingsmedlem kæmper for pakistanere under coronakrisen"

  1. Den klaphat, er en hån mod folketinget.

  2. Når folketingsmedlemmerne først er blevet krænket/overfaldet af dem med Sharia som mål, så er det sikkert for sent at handle som STRAM KURS har opskriften på.

  3. Den mand arbejder kun for at få indført Islam i Danmark!! Alt Hans virke handler om dette. Han gør INTET for danskerne!! Intet!! Han er ligeså landsskadelig som de radikale.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.