Fremmed fjende: Rasmus Paludan skal have frataget alle rettigheder

De mange utilpassede muslimer, som det politiske parnas har importeret, er jublende glade. Tror danskerne, at de får demokrati, når Mohammed Omar får magt, som han har agt?

2 Kommentarer på "Fremmed fjende: Rasmus Paludan skal have frataget alle rettigheder"

  1. Islam ud af Danmark.

  2. Jeg er enig Charles. Fordi medlemskabet forpligter. Hvis man er muslim, og dermed medlem af islam, så er man forpligtet til at islamisere alt og alle. Islam er en samlet pakkeløsning der omfatter tro, politik og ideologi, og ingen muslim må tage afstand fra de forskellige former for jihad. Så derfor. Er man medlem, og ønsker muslimen fortsat medlemskab af islam, så må man ud. Også selvom man er passivt medlem – såkaldt moderat – for vedkommende er fortsat forpligtet på opgaven, og der vil altid være fare for, at muslimen pludselig bliver aktiv. Så derfor, alle medlemmer af islam må ud. Der er 57 islamiske lande/samfundssystemer at vælge imellem. Lad mig understrege. Islam kan ikke tæmmes/civiliseres/reformeres. Den politiske ideologiske del – love om samfundsindretning og regler om livsstil – kan ikke adskilles fra islam som tro. Det er strengt forbudt og blasfemi. Desuden er ligeværd og ligeværdighed også forbudt. I islam vil troende og ikke troende aldrig kunne blive ligeværdige og ligestillede. Derfor er det ufravigeligt. Hvis man ønsker at forblive medlem af den modbydelige klub der hedder islam, så er det UD !

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.