Muslim bruger corona-hoste som våben

Lige nu er Jasser Yasser Ibrahim på fri fod og er til stor fare for danskerne.

Den 21-årige muslim bruger den dødelige coronavirus som våben, når han hoster sine ofre ind i hovedet og råber ‘corona’.

Hvorvidt der er tale om ‘corona-terror’, hvor den voldskriminelle Jasser Ibrahim vil smitte vantro danskere med corona, eller en ualmindelig dårlig spøg, står foreløbig hen i det uvisse.

En overlæge fra Aarhus Universitetshospital advarede i går danskerne om, at ingen – heller ikke raske personer – er i sikkerhed for coronavirus:

“De patienter, vi nu har indlagt i respirator på intensivafdelingen, er fortrinsvis raske, yngre eller midaldrende personer,” fortæller ledende overlæge Lars Østergaard.

Derfor er det stærkt skærpende, at en kriminel, der bruger coronavirus som angrebsmiddel, er på fri fod i Danmark.

Klokken 03.32 natten til søndag bliver Jasser Ibrahim anholdt i Aarhus, da han opfører sig aggressivt overfor ordensmagten.

Den 21-årige migrant, der kæmper for det terrorstyrede Gaza i Mellemøsten, angriber politibetjentene i en sand corona-rus.

På kort afstand hoster Jasser Ibrahim betjentene ind i hovedet, mens han råber ‘corona’.

Migranten bliver anholdt for vold mod politiet midt i den farlige sundhedskrise.

Søndag formiddag bliver Jasser Ibrahim fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus. Dommeren varetægtsfængsler den kriminelle migrant i fire uger for vold mod tjenestemand.

“Angrebet mod de to politifolk er udtryk for en fuldstændig tankeløs og hensynsløs adfærd,” udtaler anklageren om virusangrebet og fortsætter:

“Det er helt uacceptabelt, at de (politiet, red.) skal mødes med sådan et angreb.”

Efter grundlovsforhøret bliver Jasser Ibrahim kørt retur til politigården i Aarhus. I den forbindelse lykkes det voldsmanden at stikke af fra politiet ved ankomsten til hovedpolitistationens indgang ved Sønder Allé kort før klokken 12.

21-årige Jasser Yasser Ibrahim er fra Tilst ved Aarhus, og den kriminelle migrant forguder sin sharia-klædte mor:

“Uden dig har jeg aldrig været den jeg er idag Habibiti mama❤️,” erklærer Jasser Ibrahim til sin mor.

Jasser Ibrahim har været elev på Tovshøjskolen, der ligger i indvandrerghettoen Toveshøj.

Det islamiske angreb er blot et af flere mellemøstlige udfald mod danskerne under den igangværende coronakrise.

Tidligere har en ‘mellemøstlig mand’ truet med kniv og stjålet håndsprit fra Aarhus Universitetshospital. Desuden er personer med mellemøstligt udseende efterlyst for tricktyveri mod ældre medborgere, der bliver opsøgt i eget hjem

Islam og coronavirus er en særdeles farlig cocktail for de vantro danskere.

*

Læs mere om den mellemøstlige knivrøver, der stjæler håndsprit på Aarhus Universitetshospital under coronakrisen her

3 Kommentarer på "Muslim bruger corona-hoste som våben"

  1. Ifølge islam, er det en pligt at bekæmpe vantro og deres samfund. Et af talrige våben er at sprede skræk og rædsel. I dette tilfælde var det corona-hoste der blev brugt. Han er pligtopfyldende, og følger de retningslinjer koranen udstikker, og derfor at betragte som en god muslim. Hans mor har gjort hvad hun skulle. Produceret en god muslim. Det er alle muslimske forældres pligt, at deres børn bliver gode muslimer. Det er hovedforædreopgaven. At producere fjender af vantro og deres samfund. Bliver deres børn derimod fri og glade og fester og får vantro venner, så er det forbundet med stor skam for forældrene, både i forhold til islam og i forhold til det muslimske samfund, ikke mindst den nærmeste omgangskreds. Frie glade hele børn – dvs gode danskere – kan sagtens resultere i at forældrene udstødes. Husk. Alt drejer sig om islam. Alt. Menneskerettigheder og lykke er irrelevant. Det er islam og Allah der er årsagen til en muslims eksistens og det er meningen med en muslims liv. Islam.

  2. Ja, endu et af problemerne med den socialpædagogiske fløj, er at de ikke har overvejet, at envher kriminel muslim vil tage Coronavirus som en kærkommen mulighed, for at udøve terror! – Næ, regeringen har just travlt med at indføre svenske tilstande, og islam er jo en del af pakken!

  3. For mig er han et svinsk møgdyr, som ikke kører efter de nye Coronaregler. Hvis dette svin har smittet nogen, lige gyldig hvem det er, koster det bananas. Ud af DK med ham. Men han får kun en løftet pegefinger og FY FY.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.