Hadbesked fra Patrik Føns Bendix Lund fra Nyborg

Partileder Rasmus Paludan fra Stram Kurs modtager en hel del hadefulde henvendelser, hvoraf mange er trusler på livet, som bliver anmeldt til politiet og som udgangspunkt ikke bliver offentliggjort, da partilederen ikke ønsker at inspirere andre ved at offentliggøre dødstrusler.

Imidlertid er der også en stor mængde beskeder, som ikke er dødstrusler, men som dog normalt ikke er særligt høflige. Herunder en besked fra Patrik Føns Bendix Lund, der ifølge sin Facebook-profil har gået i skole i Nyborg, men bor i Skellerup på Fyn. Beskeden blev modtaget lørdag den 21. marts 2020 kl. 15.53 af Rasmus Paludan på dennes private profil på Facebook.

Udskrift fra Facebook af Patrik Føns Bendix Lunds profil (21.3.2020)

Frihedens Stemme har efterfølgende interviewet Patrik Føns Bendix Lund. Han oplyser, at han selv er 23 år og arbejder som kok. Han oplyser, at hans kæreste er den 16-årige Laura, som han har været kæreste med i snart 1 år.

Ændring den 22.3.2020 kl. 00.16: I første udgave af artiklen fremgik i en enkelt sætning en upræcis gengivelse af ytringer i forbindelse med interviewet. Den sætning er slettet.

1 Kommentar på "Hadbesked fra Patrik Føns Bendix Lund fra Nyborg"

  1. Patrik, er en nyttig idiot.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.