Burka-journalist Chili Djurhuus fra MinBy spredte historien om den falske begravelse

Screendump fra den iranske TV-station Press TV.

Venstrefløjsaktivisten Chili Djurhuus retter på sin mørkeblå burka og går hen til sin lesbiske veninde, der er iført en postkasserød burka.

De to kvinder er dækket fra top til tå i henhold til sharia-loven, og kun kvindernes ankler og fødder stikker ud.

Solen bager over indvandrerbydelen Nørrebro i København. Det forhindrer ikke Chili Djurhuus i at trække i den salafistiske burka, der også dækker hendes øjne med et lille stykke sort stof.

Nogle år senere bliver journalisten Chili Djurhuus hovedpersonen i en betændt sag, hvor Chili Djurhuus spreder ‘fake news’ omkring en falsk barnebegravelse.

Chili Djurhuus kæmper både for mere islam i de danske gader – og hun spreder falske nyheder som journalist på lokalmediet MinBy.

Chili Djuhuus går til angreb på Stram Kurs, da hun midt i februar får tilsendt en video med en demonstration, hvor ophidsede muslimer raser mod partiet.

“Fucking psykopat,” lyder det fra en af de rasende muslimer ved Islamisk Trossamfund ‘s moske i København.

Sagen eskalerer, da lokalavisen MinBy starter smædekampagnen mod Rasmus Paludan og Stram Kurs.

Demonstranterne fra Stram Kurs bliver lagt for had, fordi en islamisk bedemand parkerer en rustvogn med en barnekiste midt i de støjende optøjer, hvor 600 muslimer har meldt deres ankomst.

Videoen viser, hvordan Københavns Politi må holde flere vrede muslimer væk fra Stram Kurs-demonstrationen med fysisk magt.

“Du er et svin,” lyder det fra den gråskæggede bedemand, der efterlader en ubevogtet barnekiste. Der er tale om iscenesat propaganda, som man kender den fra Mellemøsten.

Journalisten Chili Djurhuus går på Facebook for at tænde op under hadet til Stram Kurs:

“Da jeg så videoen, nægtede jeg at tro mine egne øjne,” skriver Chili Djurhuus og opfordrer sine Facebookvenner til at dele MinBy’s artikel, der får overskriften:

“Stram Kurs demonstrerede midt i muslimsk barne-begravelse”.

Men der er ingen ‘barne-begravelse’ midt i demonstrationen. Der er heller ingen sørgende forældre, for ligkisten er tom.

Men missionen er lykkedes for Chili Djurhuus. En shitstorm, hvor alle folketingets partier medvirker, rejser sig mod Stram Kurs.

‘Svin. Forbandede svin. Intet mindre,’ skriver Danmarks beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard, der bruger den muslimske retorik, når han udskammer vantro danskere.

I sommeren 2009 har Chili Djurhuus en anden mission. Der skal kæmpes for burka og mere islam i Danmark.

Den dengang 32-årige Chili Djurhuus mødes lørdag middag med veninden ’Louisa’ ved Nørrebro Station.

Chili Djurhuus har indkaldt til demonstration, fordi den konservative politiker Naser Khader har foreslået, at den kvindefornedrende burka skal forbydes.

Den pædagoguddannede aktivist bliver rasende og indkalder straks til et forsvar af burkaen, der bruges af ‘salafister’, der lever efter en særlig radikal tolkning af islam.

Få år forinden har verden fået indblik i det hadske Taliban-regime i Afghanistan, der tvinger kvinder i burkaen, nægter piger en uddannelse og halshugger regimets modstandere på byens stadion.

Pressen er mødt talstærkt op 22. august 2009 for at sætte fokus på Chili Djurhuus og hendes meddemonstranter.

“Jeg synes det er vigtigt, at støtte op om det her,” siger den mandlige studerende Pelle Ethelberg, der har taget en kulsort burka på.

Den burkaklædte Chili Djurhuus og de andre demonstranter trodser sommervarmen, hvor termometret har sneget sig op på 21 grader.

Optoget går ad Nørrebrogade, og ved den karakteristiske gule mur ved Assistens Kirkegård stopper Chili Djurhuus op. Det er her historiske danskere som Søren Kierkegaard, H.C. Andersen og Niels Bohr ligger begravet.

Chili Djuurhuus retter lidt på veninden ‘Louisa’s’ røde burka.

Den shariaklædte veninde – ‘Louisa’ – anbefaler ved det seneste folketingsvalg, at alle skal stemme ‘antirascistisk’. Chili Djurhuus anbefaler sine følgere at stemme på SF ved forrige valgkamp.

Scenen er sat på den yderste venstrefløj, da Chili Djurhuus og burkaveninden kæmper for den mest yderligtgående form for islam.

Chili Djurhuus er i rampelyset, og hun bliver interviewet af en muslimsk tv-station, der kontrolleres af Den Islamiske Republik Iran og har hovedsæde i Teheran.

Et vaskeægte sharia-interview med en burkaklædt dansk kvinde.

Også Danmarks Radio og TV 2 Nyhederne er mødt op for at høre om Chili Djurhuus og hendes islamiske kamp.

Burka-demonstrationen går videre gennem Københavns gader og ender på Danmarks nationalplads – Rådhuspladsen.

Hvorfor er det vigtigt, at en journalist går i burka og kæmper for de islamiske værdier? Det er vigtigt at forstå, at venstrefløjsaktivisten Chili Djurhuus har en helt særlig venstreorienteret og islamofil dagsorden, når hun spreder falske nyheder som led i sit journalistiske virke.

“Inde i bilen står en kiste i den allermindste størrelse. Inde i ligger et dødt 11 måneder gammelt barn,” erklærer chefredaktøren Jesper Gisli fra MinBy, der skriver den første artikel i fællesskab med Chili Djurhuus.

Ordene fra MinBy’s chefredaktør viser sig at være falske nyheder, der bliver afsløret i de danske medier sidst i februar. Redaktionen på MinBy har været drevet af et fælles had til Stram Kurs, der skal ned med nakken.

Journalisten Chili Djurhuus går endda på de sociale medier og advarer imod at stemme på Stram Kurs kort tid før folketingsvalget i 2019. Der er tale om en regulær politisk kampagne.

Chili Djurhuus har en fortid, hvor hun ikke bare sympatiserer med islam og masseindvandring. Djurhuus går aktivt på gaden og kæmper for de mest fanatiske kræfter i islam – salafismen.

Djurhuus blander også aktivisme og journalistik sammen, når hun indsamler tøj, støvsuger og høretelefoner til udviste migranter, som hun senere skal interviewe.

Derfor er det relevant at spørge sig selv om, venstrefløjsaktivisten Chili Djurhuus, der arrangerede en burka-demo, er gået på barrikaderne igen i ‘begravelsessagen’?

I 2009 var det Naser Khader, der måtte lægge ryg til Djurhuus’ kampagne. I 2020 er det Rasmus Paludan og Stram Kurs, der udsættes for falske nyheder af den burka-glade reporter.

Journalisten Chili Djurhuus er klar i mælet. Ingen skal modarbejde islam i Danmark.

Be the first to comment on "Burka-journalist Chili Djurhuus fra MinBy spredte historien om den falske begravelse"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.