Ved 5-årsdagen for Angrebet på Krudttønden

Det er da udmærket og passende at markere en rund årsdag for et terrorangreb. Den slags er et symbol på den aktuelle historiske epokes store konfrontation, men der er en farlig tendens til at gøre terror til selve Problemet ved masseindvandringen.

Der kan jo laves en efterhånden uhyggeligt lang liste med (af mange årsager) døde landsmænd, som havde levet i bedste velgående uden masseindvandringen, og en endnu langt længere med landsmænd, der er mærket for livet pga. denne, skønt stadig levende.

Men mest af alt er problemet jo, at terroristen kun udgør den mest militante og utålmodige fløj af den stadig voksende indvandrede fremmedbefolkning, der naturligvis vil kræve deres blotte antals ret og præge Danmark i retning af deres hjemlande, som de oftest både åndeligt og fysisk bevarer tætte bånd til – efter alt at dømme i al overskuelig fremtid.

Be the first to comment on "Ved 5-årsdagen for Angrebet på Krudttønden"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.