Autonom: “Har drukket i mange dage efterhånden!”

Frihedens Stemme bliver løbende kontaktet af autonome, der benytter falske profiler på Facebook.

Onsdag (31.5.2017) blev Rasmus Paludan fra Frihedens Stemme kontaktet af en falsk profil med navnet “Max Bakunin”. Navnet er muligvis valgt i respekt for den revolutionære russiske anarkist Mikhail Bakunin (1814–1876).

Profilen havde kun én ven, hvilket var den aarhusianske autonome, der på Facebook benytter det falske navn Magnus von Aros. Dette er formentlig under henvisning til ARoS Aarhus Kunstmuseum. Frihedens Stemme ved ikke, om den autonome har fået tilladelse fra museet til at benytte dette navn, eller om han bryder loven i forbindelse med sin brug af det falske navn.

Max Bakunins profil på Facebook

 

 

 

Chatten med den anonyme autonome “Max” var ikke særligt frugtbar, men det blev dog konstateret at:

 1. Max bekræftede, at kriminelle autonome tissede på gulvet bag baren i det autonome kollektiv BumZen på Baldersgade 20-22, 2200 København N.
 2. Max mente ikke, at det var klamt at tisse på gulvet.
 3. Max ville ikke kaldes stalinist.
 4. Max tror hverken på samfund eller på Danmark.
 5. Max ville vise chatten til “500 autonome voldspsykopater fra helvede”.
 6. Max kunne ikke forklare, hvordan han ville have anarkisme i Danmark. Bortset fra, at han mente, at egoisme var løsningen, og det skulle udmøntes således: “Den eneste og hans ejendom er en god start!”
 7. Max afviste ikke, at han ville sulte eller begå kannibalisme, hvis han mistede kontanthjælp, men han anså det mere sandsynligt, at han ville begå røveri.
 8. Max er imod civilisation.
 9. Max havde bestået 9. klasse, men stort set ikke gået til eksamen siden.
 10. Max havde drukket alkohol i mange dage efterhånden.
 11. Max havde for travlt med at drikke alkohol og tage narkotika til at fortsætte chatten med Rasmus Paludan.

Hele chatten fremlægges som dokumentation, idet den anonyme Max oplyste, at han selv havde til hensigt at offentliggøre chatten.

Frihedens Stemme fortsætter med sit fokus på personer i det autonome miljø, der arbejder for at nedbryde frihed i Danmark.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra BumZen om, hvorvidt de kriminelle autonome tisser på gulvet bag baren.

2 Kommentarer på "Autonom: “Har drukket i mange dage efterhånden!”"

 1. Anton Fredberg Petersen | 8. juni 2017 ved 16:00 |

  jeg vil gerne påpege at navnet aros, omkeing 1500 år før det blev brugt som navn til Århus’s ganske nydelige kunstmuseum, blev brugt som navnet på selve Århus. Godt nok i et prækristent, ikke repræsentativt demokratisk Danmark, meget ulig det danmark som visse yderligtgående højreorienterede bevægelser/privatpersoner ser som grundstenen for vores moderne samfund. Navnet ”Magnus Von Aros” betyder således: Magnus af Århus, en ræferance til et stednavn der symboliserer området hvor i kommunen århus i dag ligger i nationalstaten Danmark, benyttelsen af dette stednavn kan ikke være ulovligt, da det er et udtryk for ytringsfrihed at kalde sig eventuelle tilnavne, skifte sit navn eller benytte sig af et alias. det er bemærkelsesværdig i mine øjne at redaktionen ikke er mere bekendt med Dansk historie og Dansk lovgivning, alt taget til efterretning. jeg vil også gerne påpege det moralske paradoks i at udføre en online heksejagt på privat personer som aktivt kæmper for hvad de tror på i overensstemmelse med vores grundlovs beskyttede rettigheder, og uden at kunne bevise så meget som den mindste lovovertrædelse, kalder disse for kriminelle autonome (autonom betyder selvstyrende på latin, fra et biologisk perspektiv, er alle organismer autonome, hvis man kigger individuelt på disse). Hvis redaktionen ikke er bevidst om disse sproglige fakta, har jeg desvære svært ved at respektere dette som et seriøs nyheds medie.

  • Det er fuldstændigt korrekt, at Aros var navnet for Aarhus. Det latinske ord for København er Hafnia. Det betyder ikke, at enhver kan betegne sig Hafnia. Der er ikke i loven nogen bestemmelse om, at enhver frit kan benytte navnet “Aros” til hvad som helst. Vores pointe var dog mere, at personen åbenlyst ikke hedder “Magnus von Aros”, men ligesom de øvrige kriminelle autonom er uhæderlig og løgnagtig; også om sit navn.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.