De autonomes vold på Jagtvej 69

Rasmus Paludan og Frihedens Stemme var onsdag den 31. maj 2017 kl. 16.00 til demonstration foran Jagtvej 69 på Nørrebro i København.

Der var en særdeles begrænset tilstedeværelse af politi.

Efter et par minutter kastede de autonome den første vandballon mod demonstrationen. Dette fortsatte i et par timer, men de autonome kastede hyppigere og flere vandballoner. De kastede også falsker af både plastik og glas. Nogle kastede en åben øldåse fra byggepladsen på Assistens Kirkegård. Øldåsens indhold ramte også demonstrationen.

Pludselig løb 5-6 autonome hastigt og truende over gaden med retning mod Rasmus Paludan. Ifølge opslag på den autonome side Party Rebels på Facebook, så var hensigten at smide Rasmus Paludan væk. Rasmus Paludan vendte sig mod to betjente, som sammen med de få andre tilstedeværende betjente måtte danne front mod de autonome voldsmænd og holde dem væk. Politiet blev nødt til at trække stavene.

Kort efter ankom forstærkning fra Københavns Politi og 4 personer blev anholdt.

Herefter meddelte Københavns Politi i strid med politilovens § 7, at de nu ville køre fra stedet og ikke beskytte demonstrationen mod yderligere vold. Derefter havde demonstrationen intet andet valg end at forlade stedet.

Be the first to comment on "De autonomes vold på Jagtvej 69"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.