Københavns Politi til de autonome: begå al den vold I vil!

Efter Rasmus Paludan flygtede til Nørrebrogade begyndte de autonome at skyde på ham og de øvrige demonstranter med en ulovlig laser for at forsøge at gøre dem blinde. Rasmus Paludan fra Frihedens Stemme fortæller herefter, at Københavns Politi nu endegyldigt har besluttet at sendte et klart og utvetydigt signal til de autonome: I må gerne begå vold! Både politikommissær Lars Westerweel og politiinspektør Jens Jespersen har således et enormt ansvar for de terrorlignende handlinger, som de autonome i København fremover i endnu større omfang og styrke kan begå mod lovlydige og sagesløse borgere, fordi de autonome nu utvetydigt har fået klar besked fra Københavns Politi om, at det er fuldstændigt uden konsekvenser at begå vold og fremsætte trusler. I følge Københavns Politi må de autonome også bruge ulovlige våben så som eksplosivstoffer (kanonslag) og strålingsvåben (ulovlige lasere).

Be the first to comment on "Københavns Politi til de autonome: begå al den vold I vil!"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.