Jarlov: En tilfældig person på gaden er bedre end Foldschack

Dette er fjerde del (af i alt 10) af interviewet med Rasmus Jarlov. Knud Foldschack er formand for de to fonde, der driver Ungdomshuset og Folkets Hus. Han er dermed bl.a. ansvarlig for, at driften af de to huse overholder folkeoplysningslovens krav. Herunder kravet om, at der ikke udøves eller planlægges kriminalitet i husene, som er offentlig ejendom eget af Københavns Kommune. Rasmus Jarlov fortæller her om, at han ikke mener, at Knud Foldschack lever op til sit ansvar. Jarlov fortæller også, at han vurderer, at en tilfældig person på gaden vil være bedre egnet end Knud Foldschack til at styre driften af husene. Jarlov bemærker, at de er de autonome, der er de voldelige og dermed på ingen måde ofre.

Be the first to comment on "Jarlov: En tilfældig person på gaden er bedre end Foldschack"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.