Interview med Jens-Kristian Lütken ved Ungdomshuset

Frihedens Stemme var torsdag den 23. marts 2017 kl. 15.00 ved Ungdomshuset på Dortheavej 61 for at interviewe deltagere i et planlægningsmøde afholdt af “No Pegida DK” samt for at interviewe medlem af Københavns Borgerrepræsentation og Kultur- og Fritidsudvalget Jens-Kristian Lütken (V). Desværre havde Ungdomshuset ulovligt spærret adgangen. Københavns Politi meddelte med en usand begrundelse, at politiet ikke ville beskytte Frihedens Stemme, hvis den stod i Ungdomshusets gård. Jens-Kristian Lütken havde en stor viden om Ungdomshuset, som han delte med Frihedens Stemme.

Be the first to comment on "Interview med Jens-Kristian Lütken ved Ungdomshuset"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.