Black Lives Matter Denmark i Folkets Hus

Onsdag den 8. februar 2017 skulle Black Lives Matter Denmark holde mobiliseringsmøde i Folkets Hus. Det skulle efter det oplyste foregår kl. 17.00 eller kl. 17.30. De to steder på Internettet, hvor arrangementet var opslået, meldte om forskellige tidspunkter. Frihedens Stemme ville gerne have spurgt initiativtageren til Black Lives Matter Denmark, den ældre zambiske kvinde Bwalya Sørensen, hvorfor hun dog meldte to forskellige tidspunkter ud.

Frihedens Stemme ankom til pladsen foran Folkets Hus cirka kl. 16.15. Da journalist Rasmus Paludan indledte optagelsen blev der fra en højere etage i huset kastet at fyldt plastikflaske efter ham.

Bwalya Sørensen fra Zambia har, som det fremgår af indslaget, ikke ønsket at udtale sig.

1 Kommentar på "Black Lives Matter Denmark i Folkets Hus"

  1. Hej Frihedensstemme
    tak for at oplyse om hvad der foregår i Danmark. Ytringsfrihed samt bevægelsesfrihed er fundamentet for alle vores andre rettigheder som borgere og vi har kun opnået disse gennem vores forfædres kampe. Det er godt at se at i har taget stafetten og fortsætter kampen for borgerrettigheder
    Keep up the good work!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.