Frihedens Stemme i Mjølnerparken

Journalist Rasmus Paludan begav sig, denne gang med nødvendige sikkerhedsforanstaltninger, ud i Mjølnerparken på Nørrebro søndag den 29. januar 2017 kl. 11.00-12.30. Under reportagen forklarede en forbipasserende dansker, at “terrorist” var en stigmatiserende term for Omar El-Hussein. Janni fra beboerbestyrelsen fortalte, at der var klubber for somaliske kvinder og arabiske mænd. Dog var der ingen klub for hvide danske mænd. Den forhenværende formand for beboerbestyrelsen fortalte om de repressalier, han blev udsat for, fordi han havde udtalt sig til pressen.

Ændring den 19.2.2017 kl. 03.35
Videoklippet herunder ligger nu på Frihedens Stemmes hjemmeside og ikke på YouTube.

Be the first to comment on "Frihedens Stemme i Mjølnerparken"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.