Introduktion til Frihedens Stemme

I dette korte indslag introducerer redaktør Rasmus Paludan tv-kanalen Frihedens Stemme og fortæller om kanalens indhold.

 

Ændring den 18.2.2017 kl. 23.11
Videoklippet herunder ligger nu på Frihedens Stemmes hjemmeside og ikke på YouTube.

1 Kommentar på "Introduktion til Frihedens Stemme"

 1. Efter at have boet på Nørrebro ( nær Runddelen og Tagensvej ) i adskillige år, kender jeg udmærket til Mjølnerparken.
  Det vil sige “udefra”. Jeg har ikke vovet mig ind på området. Dette, da en mandlig bekendt havde cyklet rundt, nytilflyttet, for at se sig omkring. Efter spytklatter fra burkaklædte kvinder og vrede råb om at holde sig fra “vort område og skrid”, så skulle jeg ikke “nyde noget”. Det undrer ikke, at ingen har særlig lyst til at blive interviewet. Tror, de unge holder mund efter ordre, men kan jo ikke bevise det.
  Jeg har imidlertid ofte været ude for “skodkørsel” til, fra stedet – chikanerier på Tagensvej, hvor der f.eks. køres over for rødt, bremses hårdt og “fuck-fingre” ud.
  Når jeg selv kørte i området var det nødvendigt at være ekstra opmærksom for at undgå ulykker. Pludselig kunne unge drenge med høj musik, for fuld fartskifte kørebane, lave u-vending, køre helt tæt på – grinende bredt.
  At der ikke er synligt politi både omkring området, på Nørrebrogade, Jagtvej, Tagensvej kan undre !
  Al tale om “fredelig sameksistens” funkerer ikke – tværtimod. Om man som indfødt dansker, ung, ældre, dreng, mand, kvinde, gør vist ingen forskel. Kommunen har budt de fremmede velkomne i form af udmærkede boliger, stier, beplantning, legeområder – i håb om en god integrering.
  Stadig er almindelige danskere ikke velkomne. Politiet heller ikke.
  Det er forstemmende, lov og ret ikke bliver håndhævet !

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.