Voldtægtsanklaget politiassistent har været anmeldt for blufærdighedskrænkelse af folketingskandidat fra Nye Borgerlige

Elvir Abaz er blevet anmeldt til politiet for voldtægt, dødstrusler og psykisk vold. Ifølge Frihedens Stemmes oplysninger er det Elvir Abaz’ ekskone, der har indgivet anmeldelsen. Det har ikke været muligt at få bekræftet denne oplysning.

Det er ikke første gang, at betjenten fra Fyns Politi er blevet meldt til politiet. I juli 2020 anmeldte sygeplejerske Denise Rostgaard, der også er politiker for Nye Borgerlige og nuværende folketingskandidat for partiet, Elvir Abaz til politiet for blufærdighedskrænkelse. Anmeldelsen kom i kølvandet på en ophedet Facebookdiskussion mellem Rostgaard og Elvir Abaz, hvor Abaz på et tidspunkt i diskussionen efterlyste et “par bikinibilleder” fra Rostgaard.

Elvir Abaz’ kommentar på Facebook til Denise Rostgaard.
Denise Rostgaard er folketingskandidat for Nye Borgerlige.

Nu har Elvir Abaz fået langt tungere anklager på halsen, og han er ifølge Frihedens Stemmes kilder blevet suspenderet af Fyns Politi. Fyns Politi har ikke ønsket at be- eller afkræfte denne oplysning.


Se også Nøgen-kunstner frikendt for blufærdighedskrænkelse: Politiet kan ikke bare stikke en bøde ud

Læs også Bråk om Förintelsens judiska dagboksförfattare Anne Frank drabbar politikern Rebecka Fallenkvist från SD

Læs desuden En nøgen ny borgerlig kvinde sætter sit hår foran et spejl (Homage til Pernille Vermund) 

Be the first to comment on "Voldtægtsanklaget politiassistent har været anmeldt for blufærdighedskrænkelse af folketingskandidat fra Nye Borgerlige"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.