Politibetjent Elvir Abaz sigtet for voldtægt

For to dage siden skrev Frihedens Stemme, at en betjent fra Fyns Politi var blevet anholdt, sigtet for voldtægt og dødstrusler. En historie som flere landsdækkende medier siden har taget op.

Nu kan Frihedens Stemme afslører, at den sigtede politibetjent er identisk med Elvir Abaz. Det oplyser kilder til Frihedens Stemme.

Elvir Abaz er ifølge Frihedens Stemmes kilder blevet suspenderet fra sit arbejde hos Fyns Politi, mens sagerne imod ham bliver undersøgt. Det har ikke været muligt at få be- eller afkræftet denne oplysning hos Fyns Politi.

Elvir Abaz har arbejdet som politibetjent i Odense og som nærbetjent i bydelen Vollsmose. Desuden er han kendt som debattør og har givet udtryk for sine holdninger i aviser og på tv og ikke mindst på Facebook, hvor han i en periode var meget aktiv. En del af hans holdninger blev opfattet som problematiske. Blandt andet set i lyset af hans arbejde som politimand i Vollsmose.

Udover sine mere politiske opslag har Elvir Abaz haft en kontrovers kørende på Facebook med politikeren Naser Khader. Hvad kontroversen helt præcist bunder i står ikke helt klart.

Ved skæbnens ironi er Elvir Abaz altså endt i nogenlunde samme situation som Naser Khader, der forlod Det Konservative Folkeparti efter en række sager om seksuelle krænkelser.

Det er vigtigt at understrege, at Naser Khader IKKE har været sigtet, anklaget eller dømt for seksuelle krænkelser. Men sagerne om kvinder, der har ment sig krænket af Naser Khader, nåede på et tidspunkt et sådan omfang, at det påkaldte sig mediernes udelte interesse. Ikke mindst fordi nogle af beskrivelserne af Khaders sexliv var særdeles eksplicitte. For eksempel fortalte en kvinde, hvordan Khader havde fået sædafgang i ansigtet på hende.

De mange vidneudsagn fra både anonyme og navnegivne kvinder på Facebook og i medierne blev på et tidspunkt så omfattende, at Naser Khader blev en belastning for De Konservative, og partiet, der på det tidspunkt stormede frem i meningsmålinger, så sig nødsaget til at skille sig af med Khader.

Med baggrund i endnu en af tilværelsens mærkværdigheder er Det Konservative Folkepartis formand Søren Pape Poulsen endt med at brænde sig på en sag, der også omfatter private forhold.

Søren Papes mand, som han nu har søgt skilsmisse fra, Josue Medina Vazquez Poulsen blev i maj 2018 involveret i en kontrovers på LA Bar. Af politikeres og pressens sagsfremstilling fremgik det, at Josue Vazquez var blevet udsat for en hadforbrydelse begået af en slovakisk mand, der var i Danmark for at følge verdensmesterskabet i ishockey.

Det, der først blev fremstillet som en voldelig ishockeyfans overfald på en homoseksuel, viste sig at dække over en mere mudret sag. Og hadforbrydelse-delen af anklagen mod slovakken blev droppet, inden sagen kom for retten. Ifølge den slovakiske ishockeyfan Branislav Gvoždiak lagde Josue Medina Vazquez an på ham i baren på det københavnske værtshus LA Bar. Branislav Gvoždiak reagerede på tilnærmelsen med et slag.

En video fra LA Bar, som Politiken referer til, afslører angiveligt, at slovakiske Branislav Gvoždiak i første omgang kun var tiltænkt en bøde efter sammenstødet med Josue Vazquez.

Sagen om Søren Papes mands oplevelser i det københavnske natteliv blev i begyndelsen af valgkampen startskuddet til en række kritiske mediehistorier om Søren Pape – især båret frem af Ekstra Bladet. Sagerne synes i praksis at kunne spænde ben for Søren Papes statsministerdrømme.

2 Kommentarer på "Politibetjent Elvir Abaz sigtet for voldtægt"

 1. Hold da kæft.
  4 hårde negle, der har det bedst i fangerhullet.!

  Siden der er 4 går jeg ud fra at det er 4 Shariabetjente ansat af Abdol Hamid-skid.
  Vi danskere bliver udstillet med båre Billede Navn og Adresse, hvis og når vi laver lort.

  Betjenes man af Fyn’s politi, hvad enten det er frivillig eller tvang, har man ret til at få navnet og nummeret på betjenten. Og det inden betjeningen.

  Ad den vej finder man ud hvor og hvem Shariarøven er.
  Jeg vil ikke betjenes af en Shariabetjent eller een med tørklæde bundet på Islamisk manér.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.