Islam på dansk skole: ‘Takket være Allah’

Islamiseringen af det danske samfund accelererer kraftigt i disse år og ikke mindst på de danske uddannelsesinstitutioner. Her ses et kæmpe reklamebanner på bygningen, der huser HF & VUC København Syd – en skatteyderbetalt skole i Storkøbenhavn.

Skolen bruger en ung muslimsk mand med afrikanske rødder som frontfigur på den enorme reklamesøjle. ‘Alhamdulillah,’ står der på mandens studenterhue, der også er udsmykket med et islamisk symbol. Udtrykket kan bedst oversættes med ‘takket være Allah’.

HF & VUC København Syd er en selvejende institution under Undervisningsministeriet, der ledes af den tidligere Enhedslisten-politiker Pernille Rosenkrantz-Theil.

I 2020 fik HF & VUC København Syd over 100 millioner af danskernes skattekroner. Disse økonomiske midler er med til at finansiere den muslimske reklamekampagne. Der går hvert år omkring 1000 elever på den multikulturelle skole, der ligger i den socialdemokratiske Hvidovre Kommune.

Danskerne er i høj grad med til at finansiere det islamiske knæfald, som tynger landet. Når muslimerne bliver mange nok i et samfund, så kræver de, at islam bliver udbredt. Udviklingen er først lige startet.

*

Eventuelle spørgsmål fra pressen kan rettes til: Pernille Crow, Uddannelseschef

Telefon: 5092 7687

Email: pc@kbhsyd.dk


Se også TV 2 lyver om Islamisk Stat-kvinde: ‘Danske Sara’ er iransk statsborger’

Be the first to comment on "Islam på dansk skole: ‘Takket være Allah’"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.