Multikulti-politiker Jan E. Jørgensensen til grin: Muslimer nægter at tage afstand fra islamisk terror

Den islamofile Venstre-politiker, Jan E. Jørgensen, rækker ud til de muslimske vælgere efter endnu en omgang terror og halshugning i Frankrig. Men muslimerne giver Jan E. Jørgensen den kolde skulder. Folketingsmedlemmet håber, at muslimer på de sociale medier vil lægge afstand til den islamiske terror, der bliver begået i Allahs navn.

Men muslimerne griner Jan E. Jørgensen op i hovedet og nægter at tage afstand fra muslimsk terrorisme og hovedafskæring. Muslimer har et indgående tilhørsforhold til hinanden, som Jan E. Jørgensen undervurderer. Islam og koranen kommer før alt – også menneskelig omtanke og anstændighed overfor vantro.

Venstre-politikeren har glemt, at store mængder af muslimske mænd lovpriste og ærede Islamisk Stat-terroristen Omar El-Hussein få dage efter, at den palæstinensiske indvandrer havde slået to danskere ihjel.

Et godt bud er, at Jan E. Jørgensen lige nu er inde i en læringsproces. Om nogle år vil han måske erkende sin naivitet og vedgå, at han undervurderede islams effekt på muslimers dømmekraft. Den erkendelse kommer sandsynligvis først, når Jan E. Jørgensens politiske embede er i fare.

Naiviteten er grænseløs i store dele af Venstre. Men meget peger på, at der også er tale om kynisme og udspekulerede strategier for at skaffe islamiske vælgere.

Allahs vælgere fylder mere og mere ved danske valg.


Se også ‘Carolina Akter Bengali’, en sprøjtegal blond iraner med personlighedsforstyrrelse…

3 Kommentarer på "Multikulti-politiker Jan E. Jørgensensen til grin: Muslimer nægter at tage afstand fra islamisk terror"

  1. Jan E.Jørgensen er ligeså dum som væmmeligboerne, hvis han ikke er væmmeligboer, han er endnu fucking landsforræder💩

  2. Her kan vi lære af muslimerne. Eksempel: “Kære muslimer. Tage afstand fra Christchurch? Man kan kun tage afstand fra noget man er en del af eller knyttet til”.. tak for inspiration fra Mahmoud Loubani 😉 (var det ikke ham med sagen mod Mette Thiesen?)..

  3. Er jeg en skidt ka’l, når jeg storfryder mig over, at dette ulidelige fjols af en landsforræder bliver hånet af orkerne?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.