Ny coronabombe: Tyrkere samles til massebryllup i Storkøbenhavn

Coronaregler og påbud påtvinges i stigende grad den danske befolkning. Og nu vækker endnu en smittefarlig muslimsk corona-begivenhed forargelse.

5. september 2020 bliver der afholdt et kæmpe tyrkisk massebryllup i nogle islamiske selskabslokaler i Storkøbenhavn.

På fotoet ses en kønsopdelt kædedans, hvor de tyrkiske kvinder står tæt på dansegulvet.

“Selv om det ser hyggeligt ud, så er der en kæmpe smitterisiko i forhold til coronavirus. De rører ved hinanden og danser meget tæt,” fortæller en professor i virologi fra Aarhus Universitet.

To dage efter det tyrkiske bryllup indfører sundhedsmyndighederne strammere coronaregler i hovedstadsområdet. Man indfører blandt andet, at man højst må samles 50 mennesker.

“Jeg bliver både forarget og vred, når jeg ser sådan noget,” siger borgmester Jesper Würtzen.

Men ordene fra den socialdemokratiske borgmester klinger hult. Netop Socialdemokratiet er en af hovedarkitekterne bag den katastrofale masseindvandring fra Stormellemøsten og Afrika.

De uansvarlige danske politikere har opdyrket de muslimske parallelsamfund, hvor man ikke lytter til myndighederne. Her gælder kun koranens ord.

Socialdemokratiet og de andre multikulti-partiers uansvarlige indvandringspolitik er direkte skyld i, at danskernes frihed inddrages. Det indrømmer borgmesteren:

“De (muslimerne, red,) lader hånt om de tiltag, vi har taget for at begrænse smitten. Det rammer også andres frihed (danskernes, red),” siger Jesper Würtzen.

Indehaveren af de muslimske selskabslokaler i Skovlunde, der ligger tæt på København, lyver efterfølgende om det tyrkiske massebryllup:

“Optagelserne er fra tidligere…Vi har ikke pligt til at udtale os til dig,” lyder afvisningen fra Recai Ucar, direktør i Azuray Møde- og Eventcenter.

En tyrkisk dj, der satte gang i corona-dansegulvet, bekræfter i første omgang, at det store massebryllup fandt sted 5. september 2020.

Senere trækker den tyrkiske dj sine ord tilbage. I islam kalder man det ‘taqiyya’ – en nødløgn som muslimer kan bruge for at beskytte deres religion.

Faktum er, at danskernes frihed indskrænkes. Og en hyklerisk rød borgmester skyder skylden på muslimernes opførsel.

*

Mere om muslimske festligheder, der fører til coronasmitte, her

4 Kommentarer på "Ny coronabombe: Tyrkere samles til massebryllup i Storkøbenhavn"

  1. ja, muslimerne taler med 2 tunger.
    REMIGRATION NU

  2. Men islamisterne VIL jo ikke underkaste sig de danske love og retningslinjer.. Fratag dem deres overførselsindkomst og send dem hjem til gedeknepperland!
    – Kan vi lukke vor grænse grundet corona, så kan vi også gøre det når migrantbyrden er på vej herop!!!

  3. Kan det virkelig komme bag på nogen, at disse kulturberigende ‘gæster’ lader hånt om vores samfund og dets love?

    Hvis de vil holde bryllup, skal de da være velkomne til det – det skal bare ikke foregå i Danmark.

    De gør lige præcis, hvad der passer dem og de får i stor stil lov til det. Kunne man ikke indføre en lov om, at 3. gange de bliver taget for en hvilken som helst lovovertrædelse, at de så bliver sendt ud af landet i stedet for den blødsødenhed, vi er vidner til lige nu.

    De vil ikke Danmark, så derfor undrer det mig, at de overhovedet gider være her. Men det har jo nok andre årsager såsom deres snabel nede i vores fælles velfærdskasse.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.