Alt tyder på, at Danmark står overfor en voldsom anden smittebølge med den frygtede coronavirus. Samtidig peger flere beviser på, at smitteudbruddet kan spores tilbage til den bundkriminelle somalier Abukar Muhyadin Hassan Ali, som politiet mener, var en del af en millionstor narkohandel.
Et narkoopgør, der koster 25-årige Abukar Ali livet og vælter dominobrikkerne i en vidtrækkende coronasmittekæde.
Likvideringen af den somaliske narkohandler kan meget vel være skyld i, at den danske befolkning står overfor flere døde plejehjemsbeboere, massefyringer i erhvervslivet og hospitalsafdelinger, der fyldes med respiratorpatienter.
Aarhus er lige nu epicenter for et eskalerende coronaudbrud, der vokser time for time.
Virussen spreder sig mellem byens op mod 5000 somaliske velfærdsmigranter. Over 78 procent af de nysmittede borgere er fra Somalia. Hvordan hænger det sammen?
Smittekæden starter med et skudopgør i byens kriminelle underverden. Efterfølgende mødes store dele af det somaliske indvandrermiljø for at mindes og hylde en bundkriminel landsmand. Og det er her, det for alvor går galt.
Vi skal spole tiden tilbage til 22. juli 2020 for at finde årsagen til smitteudbruddet i det somaliske parallelsamfund.
Ved 19-tiden ses somalieren Abukar Ali sammen med en anden mand ved en hestfold, der ligger ved indkørslen til Jydsk Væddeløbsbane. Travbanen ligger i det sydlige Aarhus – kun få hundrede meter fra Marselisborg Slot, der ejes af Dronning Margrethe og den royale familie.
En nabo til travbanen kigger på sit ur, der viser 19.06.
Der lyder tre skud. En kort pause. Og så flænses stilheden igen af to-tre skud.
Villaejerne i det, der ellers betragtes som et velhaverkvarter, er i chok. Aarhusianerne er blevet kulturberiget på værste somaliske vis.
En stor narkohandel mellem to grupper er gået i hårdknude, og løsningen er et koldblodigt mord.
Abukar Ali løber fra den skydegale gerningsmand, men han når ikke langt, før han træffes af flere skud. Et af skuddene penetrerer ifølge vidner Abukar Alis venstre skulder. Også maveregionen er ramt.
Den 25-årige Abukar Ali, der har rødder i Somalias hovedstad Mogadishu, falder sammen op ad et træ. Der er tydelige blodspor flere steder på parkeringspladsen foran Jydsk Væddeløbsbane.
Flere personer fra travbanen, der har hørt skuddene, kommer løbende. De finder Abukar Ali halvt nede i hestefolden. Den stærkt troende muslim ligger på en skråning med hovedet nedad. Vidnerne trækker ham ind i hestefolden og yder førstehjælp. Somalieren er ikke længere ved bevidsthed, og blodet flyder ud på jorden
I ambulancen på vej til hospitalet bliver Abukar Muhyadin Hassan Ali erklæret død.
Østjyllands Politi mener, at det er en narkohandel med 36 kilo hash til en værdi af 1,6 millioner kroner, der er gået galt. Myndighederne vil ikke røbe om somalieren Abukar Ali var på køber- eller sælgersiden i den store hashhandel.
Flere personer deltager i narkohandlen og skuddrabet på den muslimske narkohandler, mener Østjyllands Politi.
En 40-årig mand, der er kendt i det kriminelle miljø i København, bliver anholdt og sigtet for drabet samt for at være part i narkohandlen. Desuden vurderer politiet, at flere mulige medgerningsmænd fortsat er på fri fod. Den 40-årige nægter sig skyldig i retten.
Den drabssigtede er angiveligt en del af narkomiljøet omkring ‘Pusherstreet’, der ligger i den københavnske turistattraktion Christiania. Den 40-årige har tidligere været sat i forbindelse med kriminalitet i Norge og Spanien. Ifølge det danske cpr-register har den drabssigtede haft bopæl i Nordirland siden 2019.
Før den 40-årige ryger bag tremmer, bliver to mænd, der er i 40’erne, fængslet i skud- og narkosagen fra Aarhus. De to mænd menes kun at være del af hashhandlen, og de er ikke sigtet for drabet. De to narkosigtede mænd nægter sig skyldige, og i grundlovsforhøret kommer det frem, at de frygter for deres liv.
Det somaliske miljø i Aarhus rammes af et chok over drabet på Abukar Ali, der skal vise sig at være et meget kendt ansigt i byens kriminelle miljø.
Den somaliske lokalradio Radio Hormuud sender live i timerne efter drabet ved travbanen:
“Jeg har selv lavet et program samme aften fra klokken 18 til 23 med fakta om den udspredning (af coronavirus, red.),” lyder det fra Mohamed-Amin Siyad Abdi, der er chefredaktør på Radio Hormuud.
Men somalierne hører ikke efter de vigtige coronaråd, der videregives på klingende somalisk i radioen. Rygterne om skuddrabet på Abukar Ali løber som en steppebrand i de aarhusianske ghettoområder og fylder alt.
Abukar Alis familie stiller sig frem og bedyrer hans uskyld i TV 2 Nyhederne. Der bliver også samlet penge ind til en vandbrønd i Somalia for at ære den bundkriminelle muslim.
Kunne du forestille dig en kræftindsamling i ubådsmorderen Peter Madsens navn? Pengeindsamlinger, der skal ære kriminelle individers eftermæle, er et særsyn i Danmark.
De somaliske slægtninge prøver desperat at slette alle spor efter den skuddræbte Abukar Ali på internettet. Abukar Ali havde ved sin død en spirrende rapkarriere, der var en slags sidebeskæftigelse til den kriminelle løbebane.
Abukar Alis raptekster bærer præg af hans kriminalitet i virkelighedens verden:
“Skyd, skyd, skyd, nigga. Lad ham forbløde, nigga. Repeat skud til hans hoved, nigga. Lad ham ik’ træk’ vejret,” lyder teksten fra rapnummeret ‘Chop’. Den buttede Abukar Ali fører sig frem på Youtube med hårdkogt ‘gangsterattitude’ og et formfuldendt imamskæg.
På de sociale medier går den somaliske narkohandler under kunstnernavnet ‘Shmur’.
Den muslimske familie skammer sig og prøver på alle måder at slette sandheden om Abukar Ali. Muslimerne mener, at den afdøde narkohandler kan få en ophøjet status i Allahs islamiske paradis, hvis sporene af hans kriminalitet slettes på Youtube. Derfor er alle videoer nu slettet fra Shmurs Youtube-kanal.
Det er svært at finde ord for det muslimske hykleri, der udspiller sig for øjnene af den danske befolkning.
For hvem var den ‘fromme muslim’ – Abukar Hassan Ali – i virkeligheden?
En gennemgang af Abukar Alis liv viser, at han på fire år – fra 2013 til 2017 – modtog syv domme for grove lovovertrædelser. Alligevel bliver han ikke sendt ud af Danmark med en enkeltbillet til Mogadishu.
Som 18-årig får Abukar Ali seks måneders fængsel for et røveri. Siden følger straffe for grov vold, narkobesiddelse og berigelseskriminalitet. Den somaliske migrant bliver i 2017 dømt for at have skjult en kniv i sine underbukser. Kniven fandt politiet, da Abukar Ali blev stoppet i en visitationszone i ghettoområdet Rosenhøj, hvor somalieren boede på daværende tidspunkt.
Under den efterfølgende retssag kommer det frem, at Abukar Ali har relationer til indvandrerbanden Black Army.
En bande, der i en årrække blev styret med hård hånd af Mohammed Daabas fra ghettoen Vollsmose, der ligger i Odense.
Mohammed Daabas bliver kendt i befolkningen, da han ydmyger en dansk regeringsleder. Da daværende statsminister Lars Løkke Rasmussen besøger Vollsmose i 2017, ser Daabas sit snit til at byde den intetanende Løkke velkommen, mens bandelederens venner er ved at knække sammen af grin.
I drabssagen fra travbanen i Aarhus forsøger flere medier at fremstille Abukar Ali som en fremadstormende hiphopmusiker, der var på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt.
Den ‘uskyldige’ somalier viser sig i stedet at være en berygtet bandekriminel. Black Army-medlemmer har været involveret i flere sager om vold, afpresning og narkohandel.
Abukar Alis seriekriminelle løbebane vil ingen ende tage. Hvis ikke den afrikanske narkohandler havde mødt sit ‘Waterloo’ ved travbanen, skulle han efter sommerferien være mødt i Retten i Aarhus.
Her ventede anklager om biltyveri, villaindbrud samt hærværk og tyveri fra en bil.
Ifølge anklageskriftet stjal Akubar Ali en muskelbil af mærket Audi A7 ved Edwin Rahrs Vej i Brabrand sammen med tre kriminelle venner. De fire kammerater kørte rundt i bilen i næsten 12 timer, før politiet standsede dem i det centrale Aarhus.
Et par måneder senere forsøger Abukar Ali, ifølge politiet, at begå et indbrud i en villa. Samme aften smadrer den bundkriminelle somalier en bilrude og stjæler et Falck-kundekort samt et benzinkort fra førersædet.
Listen med Abukar Alis kriminalitet er længere end skægget på den lokale imam i moskéen.
Trods den omfattende kriminalitet, der har forpestet danskernes tilværelse, planlægger det somaliske miljø i Aarhus en kæmpe mindehøjtidlighed, en massebegravelse samt tætbefolkede kondolencebesøg hos de somaliske efterladte.
Der er tale om en tikkende coronabombe.
Det somaliske miljø i Aarhus ignorerer alle påbud og henstillinger fra de danske myndigheder. Somalierne kræver at tage afsked med en muslim, der har alt fra biltyveri til bandekriminalitet samt røveri på samvittigheden.
Det somaliske parallelsamfund viser med al tydelighed, hvor lidt de respekterer det vantro danske samfund.
I dagene efter narkoopgøret ved travbanen er der lange køer ved lejligheden, der huser den somaliske familie.
“Efter drabet har folk (muslimer, red,) en tradition for at besøge familien og kondolere for tabet af familiemedlemmet,” fortæller Mohamed-Amin Siyad Abdi fra den somaliske lokalradio Hormuud.
Den somaliske Ali-klan sørger sammen med de muslimske brødre og søstre:
“Han (Abukar Ali, red.) havde et tæt forhold til sin familie,” lyder det i forbindelse med en tidligere retssag, hvor Ali sad på anklagebænken.
Chefredaktøren fra den somaliske Radio Hormuud fortæller, at de mange kondolencebesøg hos Ali-klanen meget vel kan have startet en somalisk smittekæde:
“Jeg har hørt, at rigtig mange mennesker har besøgt familien og forsamlede sig i deres lejlighed,” fortæller Mohamed-Amin Siyad Abdi.
Den afrikanske chefredaktør slår fast, at besøgene i ghettolejligheden er foregået uden at tage hensyn til myndighedernes coronarestriktioner og anvisninger.
Ifølge Mohamed-Amin Abdi har de sørgende somaliere ikke vasket hænder og holdt den påkrævede afstand.
De mange muslimske kondolencebesøg kulminerer ved en islamisk mindehøjtidlighed og en stort anlagt begravelse for Abukar Ali, der løber af stablen 31. juli klokken 14.
Folkemængden af somaliere og andre indvandrergrupper vokser sig større og større, da muslimerne vil vise deres sidste respekt på Vestre Kirkegård i Aarhus.
“Rigtig mange har spurgt efter, hvornår janazah (muslimsk begravelsesbøn, red.) bliver afholdt for vores bror. Del in sha Allah opslaget, så så mange som muligt kan blive informeret om tidspunktet,” lyder den islamiske opfordring på Facebook.
Der viser sig at være stor interesse for at mindes en dømt somalisk røver og voldsmand:
“Der var mange mennesker til stede,” understreger Abdirahman M. Iidle, der er talsmand i den somaliske paraplyorganisation AarhuSomali, der repræsenterer 13 somaliske foreninger.
Somaliernes opførsel og det manglende samfundssind giver et skræmmende resultat.
Da sundhedsmyndighederne i dagene efter begravelsen opgør smittetallet for Aarhus, viser det sig, at mere end tre ud af fire smittede har somalisk baggrund.
“Jeg fik et chok, da jeg hørte, hvor udbredt smitten var blandt det somaliske mindretal i Aarhus. Det er meget bekymrende,” siger Abdirahman M. Iidle.
Den somaliske talsmand er mest bekymret for, om udmeldingen med de nye smittetilfælde kan få negative følger for de somaliske velfærdsmigranter. Abdirahman Iidle smider derfor det forkætrede ‘racismekort’ – på forhånd vel og mærke:
“Det er ikke godt, at man peger på en gruppe (somaliere, red.), som i forvejen er udsatte og har haft problemer. Vi er bange for, at der kommer en stigmatisering og følgevirkninger,“ siger Abdirahman M. Iidle.
Coronavirussen lader sig ikke knægte af de tomme diskriminationsanklager. Den somaliske smittekæde spreder sig over hele Aarhus og rammer hurtigt det offentlige transportsystem. Tirsdag aften, fire dage efter begravelsen af Abukar Ali, bliver den første somaliske buschauffør hos Busselskabet Aarhus Sporveje testet positiv for coronavirus.
“Det er naturligvis en situation, som skaber utryghed for både chauffører og passagerer,” forklarer HR-chef Bjarne Larsen fra Aarhus Sporveje.
Der bliver slået coronaalarm i busselskabet, og dagen efter er hele fire somaliske buschauffører konstateret smittet med Covid-19 virus.
“Den fjerde smittede chauffør (somalier, red.), der meldte sig smittet onsdag, har kørt bus både mandag og tirsdag aften,” lyder det fra Aarhus Sporveje.
Der er kun gået få dage, siden det somaliske miljø tog afsked med en narkohandler og tilsidesatte alle coronaråd.
Om onsdagen afleverer Aarhus Sporveje en liste med 43 medarbejdere, som kan have været i kontakt med en af de smittede somaliske chauffører. Der opstår coronapanik i busselskabet, og 25 chauffører sendes til test og selvisolation.
Borgerne i Aarhus mærker straks det somaliske coronaudbrud hos Aarhus Sporveje. Bybusserne kører med uregelmæssig drift, og visse buslinjer udgår helt.
Selvom de coronasmittede buschauffører har bragt det aarhusianske busselskab i knæ, så vil HR-chefen ikke bekræfte, at det er somaliske medarbejdere, der er skyld i transportkrisen:
“Det har jeg ingen kommentarer til. Jeg opdeler ikke chaufførerne på etnicitet,“ siger den multikulturelle HR-chef fra Aarhus Sporveje.
Det somaliske virusudbrud, der øjensynligt er et stort tabu, bliver også berørt på et pressemøde ved Aarhus Rådhus torsdag 6. august.
Her deltager blandt andet den socialdemokratiske borgmester Jacob Bundsgaard, politiledelsen samt en enhedschef fra Styrelsen for Patientsikkerhed.
Journalisterne spørger, næsten undskyldende, til det somaliske aspekt af byens coronaudbrud. Men også her mødes den danske befolkning af en mur af tavshed.
En modig journalist, der risikerer udskamning af kollegaerne, gør opmærksom på, at de fire smittede buschauffører er somaliere. Men de danske sundhedsmyndigheder afviser alt:
“Vi gør det ikke op i etnicitet. Det er klart, når der er en ophobning, så laver man specielle indsatser, men det at gå op i etnicitet, det gør vi ikke,” siger enhedschef Charlotte Hjorth fra Styrelsen for Patientsikkerhed.
Det er skræmmende, at sundhedsmyndigheder lyver og skjuler sandheden foran rullende kameraer og tændte mikrofoner.
Det viser sig nemlig, at Styrelsen for Patientsikkerhed HAR gjort coronaskaderne op i forhold til de smittedes etnicitet. Det hele var én stor løgn, da Charlotte Hjorth udtalte sig på det tv-transmitterede pressemøde.
Efterfølgende udtaler enhedschefen Charlotte Hjorth i en pressemeddelelse, at “en af Aarhus’ større smittekæder vedrører borgere med somalisk baggrund”.
Sundhedsmyndigheder mener nu, at det kan være blandt familie og venner, at de fire somaliske buschauffører er blevet smittet og ikke i busserne. Intet er dog afklaret eller efterforsket færdigt i coronasagen fra Aarhus Sporveje.
Tilbage står, at både de danske sundhedsmyndigheder samt et offentligt drevet busselskab, der står for en betragtelig del af transportudbuddet i Danmarks næststørste by, ønsker at skjule sandheden om det somaliske coronaudbrud.
Den danske befolkning må ganske enkelt ikke kende konsekvensen af den somaliske masseindvandring i landet.
Ifølge tal fra Aarhus Kommune er der 4724 indbyggere med Somalia som oprindelsesland i Aarhus. Gruppen er den næststørste blandt borgere med ikke-vestlig baggrund i Aarhus. Befolkningsudskiftningen skrider frem med hastige skridt.
En ny coronabølge truer danskerne. Det hele startede, da en enorm flok somaliere hyldede og lovpriste den 25-årige narkohandler Abukar Ali, der tidligere er dømt for grov vold og røveri.
Var det ikke Mohammed Daabas Vores Statsminister Lars Lykke Rasmussen blev budt velkommen af I Vollsmose.??
Hold Mindst 10 Meter´s til en Somalier eller andre med Islamiske gesvanter.
Da denne anstand ikke kan overholdes på et fortov. Da skift fortov omgående.
Gesvanterne kan også indeholde en bombe.
Hold øje, dog uden paranoia. ☺
send alle somaliere? til Somalia?? med russiske aeroflot fly, de er ikke så holdbare, så man kan håbe at flyene styter ned på vejen.