Fake news skulle skjule knivmands mellemøstlige identitet

Undertegnedes Facebookvæg bliver ofte spammet med forsøg på vildledning fra politiske modstandere. Nogle er mere åbenlyse end andre.

Formålet er at skabe en ‘fake news’ stemning omkring posteringer, der belyser de enorme problemer med indvandringen fra muslimske lande. Der er også eksempler på danskere, der vil gå langt for at beskytte kriminelle udlændinge.

Her er det en kvinde fra Aarhus-områder, der spreder falske oplysninger om den 52-årige knivmand, der ville knivdræbe Rasmus Paludan ved et politisk arrangement i Gellerupparken.

Kvinden slår fast, at der er tale om en ‘etnisk dansk’ mand, og hun prøver at nedtone det voldelige angreb ved at påpege, at gerningsmanden er psykisk syg.

I dag ved vi, at den sigtede knivmand er en 52-årig libanesisk mand, der har brug for tolk for at forstå det danske sprog.

Den mellemøstlige voldsforbyder er bosat i området omkring ghettoen Gellerupparken, og han har flere gange været i kontakt med det skatteyderbetalte psykiatriske behandlersystem.

Der er stærke kræfter, der forsøger at skjule den mellemøstlige vold og kriminalitet i landet. Kvinden fra Aarhus er et skrækeksempel.

Men sandheden kan ikke skjules i længden.

En muhamedansk Facebookprofil udspreder også løgne om knivmanden.

*

Mere om knivmanden på Frihedens Stemme

3 Kommentarer på "Fake news skulle skjule knivmands mellemøstlige identitet"

  1. De røde er fulde af lort.

  2. Håber at han kommer ind i lang tid og får en “rigtig” straf..
    – Nårh nej, for han kommer jo ind til sine ‘ligesindede’, der hylder ham som en helt, samt til halal-mad og koran-læsning og besøg af konerne HVER fredag!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.