Derfor er Stram Kurs udelukket fra at samle vælgererklæringer

Lige nu koger internettet med beskyldninger om valgsvindel fra Stram Kurs. Det har intet på sig.

Venstreorienterede modstandere og utilpassede migranter jubler over, at demokratiet er sat ud af spil.

Hvad er op og ned i sagen, der er orkestreret af den socialdemokratiske regering?

De ‘gamle’ partier i folketinget har etableret et system for vælgererklæringer, der skal holde nye politiske partier væk fra Christiansborg.

Derfor er der lavet et snørklet system, der skal trætte og forvirre borgerne, så de IKKE afgiver vælgererklæringer – og dermed mindsker man nye partiers mulighed for at stille op til folketingsvalg.

Her er, hvad, der sker i den antidemokratiske proces:

1.
En borger ønsker at give en vælgererklæring til et parti. Det kunne for eksempel være Stram Kurs.

2.
Stram Kurs modtager ønsket om en vælgererklæring fra borgeren. Herefter sendes emailadressen videre til Indenrigsministeriet.

3.
Indenrigsministeriet venter herefter i hele SYV DAGE, før indenrigsministeriet sender en vælgererklæring tilbage til borgeren.

Man håber fra myndighedernes side, at emailsvaret med vælgererklæringen forsvinder hos borgeren grundet travlhed eller glemsomhed.

4.
Flere borgere forstår ikke, at de ikke får en vælgererklæring. De har jo lige sendt deres emailadresse til Stram Kurs. (Mange er ikke opmærksom på forsinkelsen på syv dage)

5.
Nogle borgere bliver utålmodige, og de sender IGEN deres email og ønske om en vælgererklæring til Stram Kurs. De forstår ikke, at de ikke kan få lov at afgive deres vælgererklæring med det samme.

Det er en del af grunden til den forvirring, som bruges til at udelukke Stram Kurs fra at stille op til folketingsvalget.

Regeringen og myndighederne har fastlagt den mærkværdige ‘venteperiode’ på syv dage, inden borgerne kan afgive vælgererklæringen. Der er INGEN grund til ‘venteperioden’ – udover at skabe tvivl og forvirring omkring processen for vælgererklæringen.

På grund af ‘venteperioden’ bliver borgerne forvirrede, og nogen borgere gensender deres ønske om en vælgererklæring. Nogle af disse emails har Stram Kurs så sendt til Indenrigsministeriet – igen.

Dette er grunden til, at regeringen og myndighederne anklager Stram Kurs for svindel.

Det ligger fast, at uanset, hvor mange emails som indenrigsministeriet modtager, så vil INGEN borgere kunne afgive en vælgererklæring til et parti flere gange.

ALLE vælgererklæringer bliver godkendt via borgernes unikke NemID. SVINDEL ER UMULIG.

Der er tale om et forvirrende system, der med fuldt overlæg er gjort vanskeligt for at forvirre borgerne. Myndighedernes håb er, at der opstår ’fejl’, så politiske modstandere kan udelukkes.

Disse ’fejl’ bruger den socialdemokratiske regering mod Stram Kurs og udelukker partiet fra folketingsvalget. Selvom 63.114 danskere stemte på Stram Kurs ved seneste folketingsvalg.

En politisk skandale er en realitet, men den statsstøttede presse er tavs. Den ægte valgsvinde foregår på Christiansborg og hos regeringen.

Spørg dig selv: Hvorfor skal danske statsborgere vente syv dage på at afgive en vælgererklæring til et politisk parti?

*

Mere om udelukkelsen af Stram Kurs her

**

Valgnævnet består pr. 1. april 2015 af følgende medlemmer:

Formand: 


Højesteretsdommer Jens Peter Christensen 

Øvrige medlemmer: 


Professor, dr.jur. Michael Hansen Jensen, Århus Universitet (kyndig i statsforfatningsret)


Kontorchef Nikolaj Stenfalk, Social- og Indenrigsministeriet (kyndig i valgret)


Advokat, ph.d. Hanne Kirk, Gorrissen Federspiel Advokatpartnerselskab (kyndig i navne- og varemærkerettigheder)

7 Kommentarer på "Derfor er Stram Kurs udelukket fra at samle vælgererklæringer"

  1. Der er flere ting at sige om dette her. Tænkepausen på 7 dage er formynderi ud over alle grænser. Når et voksent menneske, efter nøje forudgående overvejelser, har besluttet sig til at støtte et parti med vælgererklæring, og som derefter har tilkendegivet denne tilslutning ved at logge sig på med nem id, så må det være nok. Tænkepausen må betegnes som unødvendigt barnepigeri. Situationen er så nu, at “man” bruger denne unødvendige teknikalitet, til at sabotere Stram Kurs og demokratiet. Det betyder, at der sidder en majoritet i Folketinget, som sammen med en korrekt elite har ødelagt landet, og som vil afskære titusindvis af mennesker fra at give partiet en vælgererklæring og senere stemme på Stram Kurs, fordi de dybest set mener, at Stram Kurs ikke er værdigt. Jamen, er det ikke dem der har ødelagt landet som er uværdige ? Uværdige både til at bestride ledende poster i samfundet, og i den grad også uværdige til at sidde i Folketinget.

  2. De hader Stram Kurs, men har selv skabt dem. Fatter de ikke det ?

  3. fatter ikke det her!stramKURS er vores redning for et frit og dansk samfund,,, skrid ud af vores land aber!!!!

  4. alle i mørke ! skrid ud af vores l,and!!!!!

  5. Det har du ret i Brian. Og de fatter heller ikke, at hvis det lykkes dem at banke Stram Kurs under gulvbrædderne, så popper noget endnu hårdere op efterfølgende. Noget andet. De her nævn. De er skabt så de korrekte kan regulere. På Århus Universitet skabte de et nævn for uredelig forskning, som så sad sammenspist i deres finhed og blev enige om at fyre Helmuth Nyborg. Eller hvad med pressenævnet. De regulerer ytringsfriheden og kun de tilstrækkeligt korrekte medier får støtte. Og nu det her valgnævn, som er godt i gang med at afmontere demokratiet. Det er helt utroligt, at eliten har lagt en linje hvor selvudslettelse er det korrekte at gøre. Dem der bestemmer i samfundet idag, er meget meget uhyggelige mennesker – socialister og progressivt liberale. Hvilke midler skal vi bruge, hvis det lykkes dem at smadre demokratiet, og medbestemmelse ad den vej ikke længere er en mulighed ?

  6. Stram Kurs, eller hvad det nu kommer til at hedde. Navn underordnet, Partiprogrammet er lige mig, ja det er også Danskernes redning på fald rebet.
    Jeg ser rundt omkring i Dannevang, hadet og frustrationen er stigende, og så ved vi jo godt hvad det kunne ende med. Det kommer ikke bag på mig hvis der kommer til at ske noget slemt, regeringen og dens uansvarlige vælgere stemmer for deres eget ego.
    Jeg stemmer efter mottoet: Hvad kan jeg gøre for Danmark, i steder for hvad kan Danmark gøre for mig mig mig mig.

    Husk: Der er folkefest her den 20 June 2020. Se nærmere: http://folkefesten.dk/
    Vh Charles

  7. Kan ikke nære mig.! Mere uhumskheder fra Socialdemokratiet.

    Det ser nu ud til at Danske statsborgere ved grænsen. Dvs. Danskere skal til at søge asyl i deres eget land. Socialdemokrati, vor herre bevares. De lader sig styre af forræderi partier Det Radikale enstre, med Mullah Østergård som åndelig leder.

    Noget så vigtig burde være gratis viden:
    https://jyllands-posten.dk/politik/ECE12052252/regeringen-ville-give-sig-selv-ret-til-at-afvise-danske-statsborgere-ved-graensen/

    01.04.2020 KL. 13:46
    Regeringen ville give sig selv ret til at afvise danske statsborgere ved grænsen
    Sundhedsministeren præsenterede et yderst vidtgående forslag − og trak det tilbage kort tid efter. Men han vil stadig drøfte muligheden for at skærpe kontrollen ved den danske grænse yderligere.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.